Gala Folk You! Florian Pittis – editia de Bucuresti

Se anunta un recital, ca un preview al lansarii de album din 30 septembrie de la Teatrul Nottara. Stati linistiti, nu cantam din ce nu ati auzit…asta vom face la lansare 😀

Acum serios vorbind, ma bucur ca vom canta in Gala de Bucuresti a Festivalului Folk You si va reproduc aici informatiile oficiale, asa cum au ajuns ele in presa.

Voi deschide seara de duminica, de la ora 19:00 cum ar veni 🙂

ARCUB ŞI MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ

prezintă:

GALA FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ

BUCUREŞTI – CENTRUL VECHI

În această toamnă, de Zilele Bucureştiului, FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ va fi de gală în Centrul Vechi pe strada Franceză, în zilele de sâmbătă, 17 septembrie, şi duminică, 18 septembrie, începând cu ora 19:00.

FOLK YOU! este aşteptat de câţiva ani, în Bucureşti, de cunoscătorii muzicii de calitate. Iată că anul acesta va fi prezent acolo unde şi stă cel mai bine unui fenomen muzical, cultural şi chiar social, într-un loc plin de istorie – Centrul Vechi al Bucureştilor.

Sâmbătă, scena le va aparţine artiştilor: Florin Chilian; Nicu Alifantis; Emeric Set şi Vama, iar duminică vor cânta: Alina Manole; Mircea Vintilă; Taxi; Mircea Baniciu şi Zdob şi Zdub.

Mişcarea de Rezistenţă este, de fapt, o contraofensivă a faptelor împotriva vorbelor goale. Sau, şi mai exact, a valorii împotriva nonvalorii. Gala FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ, ca şi întreg festivalul, cu toate ediţiile lui, este o asemenea faptă. Este o afirmaţie, nu o negaţie!

În această toamnă, FOLK YOU! va fi în haină de gală, pentru prima oară  în CENTRUL VECHI, un loc cu tradiţie pentru un festival cu tradiţie.

2 Replies to “Gala Folk You! Florian Pittis – editia de Bucuresti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *