Budinca cu branza

pisoi Acesta nu este un articol despre pisoi! 🙂

Budinca de paste cu branza este cel mai bun ingredient al unei seri cu lectura buna. Asta mi-am spus in gand mai devreme, cand am pus la cuptor vasul cu bunatatea indulcita. (Pe aceasta cale trebuie sa multumesc unor manute tare pricepute care au facut acasa la ele si mi-au adus si mie trei feluri de branza din lapte bun, crescut cu tot cu sursa in curtea proprie 😀 )

Am inceput sa citesc una dintre cartile primite cadou sambata: Julian Barnes- Privind in soare. Va dau un citat ca sa vedeti de ce m-a prins lectura “De barbati trebuie sa-ti fie mila; sa-ti fie mila de ei si sa-i parasesti. Femeile au fost educate sa creada ca barbatii sunt raspunsul. Ei bine, nu sunt. Nu sunt nici macar o simpla intrebare” . 😀 Pai sa nu te apuci de lectura dupa ce vezi extrasul acesta?! Nu de alta, dar pasajul asta e scris de un barbat, englez pe deasupra. Daca ma convinge cartea cu totul revin cu recomandare!

Ascult Activ eFeM. Are postul asta de radio un playlist cel putin interesant. Aseara am cautat de vreo doua ori, dupa versuri -cheie, pe google, piese/trupe care imi placeau dar pe care nu puteam sa le numesc. Hm…nu e bine sa ai lacune. Mai ales cand vine vorba de muzica romaneasca. Trebuie sa imi mai fac din cand instructajul

(pauza de verificat budinca)

(yummy)

Greu sa scrii cu o mana care ar fugi spre furculita. Cat de important e sa ai ajutor in momente din astea critice! 🙂

Radioul tace. Mai bine in surdina niste albume. Ca de exemplu acesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *