Caut chirias!

dodo-cu-lalele

Am petrecut impreuna in ultimii ani cele mai multe si frumoase rasarituri urbane la cafea. Din bucatarie, uitandu-ne in zare, in liniste si tihna. Mi-a gazduit scrisul, motanul, piticii, repetitiile, fericirile de Luni sau tacerile si apele din ochi. Mi-a fost Acasa.
Eu si casuta in care am locuit o cifra 6 cu semnificatie pentru anul 2015…ne departim. Si am un nod in gat, cu toata bucuria casutei care ma asteapta.
Ideea e oricum urmatoarea: mi-ar placea sa o locuiasca un chirias fain. Ii datorez Casutei anuntul asta 🙂 Reabilitatea exterioara a avut loc acum 3 ani (se simte bine la intretinere, oricum toate sunt contorizate), vecinii de sus si-au demontat toate (pe rabdarea mea 😀 ) la finalul anului trecut si ma indoiesc ca mai vor gresie, faianta si mobila la comanda in urmatorii ani (au reparat si tevile, deci gata cu grija de inundatii), scara e proaspat reconditionata si zugravita.

Apartamentul are 2 camere mari, o bucatarie cat o camera, o debara pe hol geniala si inca una in bucatarie ca slava cerului e loc mult, un balcon lung inchis care da, ca toate camerele, catre stradute mici si verzi. De sus se vad coroane de copaci si inaintea ochilor…blocuri inaalte care-s departe. In mod frecvent patruleaza masina de politie prin spate (sunt insomniaca si ii vaz), si asta face ca zona sa fie safe. Si este. Etajul 7 e avantajul pentru rasarituri si pentru liniste, iar proprietarii sunt oameni minunati (si dupa toate experientele mele precedente va garantez ca sunt proprietarii ideali de casuta…altfel nici nu as fi stat atatia ani…).

E nemobilat (utilat insa in zona bucatariei), are activ contul de net+tv, este foarte aproape de metroul Piata Sudului (in linie dreapta 5 minute, cu metroul pana la Romana…15 minute), pe strada mare cu farmacii, magazine (Profi, Mega, aprozar mic + non stop la coltul blocului), utilitare, banci. Piata mica e tot la 5 minute sar in directia opusa metroului (va dau eu un pont sa mergeti la o tanti anume pentru legume si la o alta tanti pentru carne gustoasa si branza buna buna). Piata mare e langa metrou.

E primul meu anunt imobiliar dar nu fac reclama aiurea. Chiar e casuta frumoasa!
Daca vreti sa va mutati, sa va schimbati locul, sau aveti prieteni care doresc sa faca asta, dati mai departe si scrieti-mi (comentariu aici cu adresa de mail reala, ca sa pot sa va scriu apoi, sau mesaj privat pe FB) si va pun in legatura cu proprietarii.

Motivul pentru care ma mut nu are legatura cu casuta ci cu mine.

Na, ca m-am emotionat! Relatiile frumoase nu sunt doar cu oamenii…

Update: da, peste fix o saptamana plec in turneu si nu vreti sa stiti ce inseamna asta atunci cand fiecare zi inseamna cutii, cutiute, saci 🙂 Vom ajunge insa in Brasov, Targu Secuiesc, Piatra Neamt, Botosani, Roman si Iasi (cine vrea detalii poate sa dea click pe linkul acesta) , iar pe 12 martie vom aniversa Luna Patrata in Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Nimic nu se schimba in aceasta privinta 🙂

One Reply to “Caut chirias!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *