printre pereti

linia e linie, ora e ora” – expresia nu-mi apartine, e a proprietarului apartamentului in care locuiesc de aproape 5 ani si care mi-a dat indicatii privind  modul de comportament in cazul in care mesterul intarzie la lucrarea de la domiciliu. domiciliul meu si acceptul meu pentru mester adus sa repare, incepand de astazi, efectele unei indundatii majore in aproape toata casa. am gasit 3 zile relativ libere si probabil ca fiind inca odihnita dupa mini-vacanta am spus “da”. “da”-ul asta a insemnat sa strang, sa impachetez, sa misc biblioteci, dulapuri, birou, haine, carti etc. noroc ca o camera nu este supusa interventiei si am avut unde sa depozitez una-alta. “e frumos sa dorm inconjurata de carti, tablouri si ce-am mai adunat de prin sertare”…ar putea suna de-a dreptul romantic. nu prea este, va spun sincer 🙂

nu ma plang, cuibul meu o sa fie din nou frumos si efortul meu in definitiv este minim. 3 zile nu mor stand in casa. in plus, am senzatia ca voi acumula un bagaj de cunostinte primitive, practice, legate de tavan, amorsa, var si orgolii de bransa. dodo a reactionat simpatic, a tras sapca mesterului de pe scara spre studiu olfactiv dupa care s-a indepartat cu mandria proprietarului catre dormitor. da, in perioada asta are voie sa stea in camera interzisa, pentru ca geamurile sunt deschise larg in rest.

cea mai simpatica faza de pana acum ramane cea legata de ora de incepere a programului de reparatii. dimineata nu sunt prea activa, ma trezesc cu ceas in zori dar pana beau cafeaua, pana ma dezmeticesc…dureaza. (da, asta e norocul freelancer-ului, sa lucreze pana la 4 dimineata si sa se trezeasca atunci cand vrea). am stabilit un program decent, care sa inceapa la 9 si jumatate (eu am vrut 10, dar negocierile m-au invins). si aud apoi, tot prin intermediari, ca mesterul nu are nicio problema sa zugraveasca in timp ce proprietarul doarme. pai nu l-a invelit el pe proprietarul care dormea? cu folie? si la un moment dat nu l-a dezvelit el pe proprietar ca se temea sa nu se sufoce? important e ca peretii au fost zugraviti, nu? :))))

no comment :)))

dar…”linia e linie, ora e ora“. mesterul a venit la si 20 in loc de si jumatate. m-am trezit la si 18. cu greu. dar uite cum am timp sa scriu pe blog, ceea ce nu am facut de o vreme 🙂 in plus, am timp de trimis e-mailuri, comunicate, de gandit jucarii pentru un eveniment simpatic-foc care va avea loc in Vama Veche in perioada Folk You (o sa scriu separat despre asta)

nu inteleg de ce am insa senzatia ca e luni…

si n-am o muzica potrivita pentru contextul asta…hm… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *