promotia bate evaziunea

…sau asa ar trebui.

sunt fumator. nu despre dependenta mea vreau sa vorbesc ci despre promotia aflata in desfasurare pentru marca de tigari preferata. pall mall pe numele ei. am sesizat-o intamplator cand, cumparandu-mi tigari, am vazut un mesaj inscris pe pachet si un talon inauntru. particip rar la promotii si concursuri….adica deloc. strang insa tot felul de etichete daca se intampla sa se afle in casa si imi promit sa trimit codul. de fiecare data uit. de data asta, pentru ca si mama mea fumeaza aceeasi marca de tigari, am purces la inscrierea pe site (care site are ceva bug-uri, dar asta e alta poveste). am cumparat pachete ca de obicei, nici mai multe nici mai putine, dar a inceput sa ma preocupe prezenta pachetelor cu “scris” pe ele.

in categoria obiceiuri, chioscul de langa blog (corectura: BLOC!) se bucura de prezenta mea de vreo 4 ani. ma duc la chiosc, primesc doua pachete simple. hm… promotie? n-au auzit. bine….schimb locul, vreo 3 usi mai incolo. nici. ajung intr-un magazin mai civilizat (sa scriu mega image?) 🙂 …exista.

mi-am spus ca ceilalti n-au primit inca transportul de tigari. i-am si intrebat, au spus “stati ca tocmai a luat sefu'”. am verificat…nimic!

nu m-am lamurit. pana astazi. cred. ies cu scop si la intoarcere intru in alt magazin de cartier sa iau portocale. intra un domn cu o punga transparenta care o intreaba pe vanzatoare “doamna, cumparati?”. doamna spune “nu, mergeti la chiosc, ei tot timpul cumpara tigari din astea. tanarul avea punga plina cu…ati ghicit! 🙂 tigari! si nu scria in ruseste pe ele, am ochiul bun!

m-am luminat! vreau promotie? trebuie sa merg in alta parte decat la chioscul de cartier unde inclin sa cred ca se vand altfel de tigari. evazioniste. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *