Premiile RRA – AA si AA :)

succesiunea a fost asa: la ora 13:15 probe de sunet la opereta, la 15:20 aflu ca cei de la libertatea au anuntat o lista cu castigatorii. ok…ipoteza unui premiu era cumva bifata in conditiile in care am fost invitata sa cant (e logic, nu?! 🙂 )…sa fie totusi doua?! (un duo frumos fusese la  premiile Foreverfolk )

si desi vad scris “cel mai bun album folk al anului” si “cel mai bun artist al anului” tot nu cred. ok…mai bine ma duc sa ma spal pe cap, sa ma mai uit o data la tinuta de scena, din astea tehnice. 😀

am ajuns la opereta la 5 si jumatate, nu la 6. am baut o cafea. am fumat. am auzit ce trebuie sa fac, unde sa ma pozitionez, cum sa intru pe scena, cum sa ies.

palme transpirate rau, genunchii in vibrato.

apoi mi se confirma ca da, pe bune, e vorba de doua premii (rad pentru ca nu am crezut cu adevarat pana in ultimul moment) 🙂 mai vorbeste daca poti. o sa vad sambata sau duminica ce-am spus…sper sa fi fost coerent. am si cantat…nu stiam daca sa ridic al doilea premiu anuntat inainte sau dupa ce cantam…cred ca am avut si o intrare ciudata in scena la un moment dat.

am cantat. voi auzi cum …tot la transmisie…habar nu am cum s-a auzit in sala sau la radio, pt noi a fost ok pe scena 🙂

am iesit, am dat cateva interviuri, am pus pe facebook…m-am laudat!

acum stau cu cele doua trofee pe masa de la bucatarie, pe ele scrie alina manole, alaturi e laptoapa, stau tigarile, o stampila, telecomanda, telefon, bratara, o cutie de ceai si ma mir. de mirarea asta nu vreau sa scap niciodata. de mirarea ca se intampla lucruri frumoase cu muzica mea, ca exista oameni care o asculta, ca exista oameni care o difuzeaza, ca exista oameni care ma iubesc si ma sprijina cand imi vine sa ma las de muzica “de nisa”, ca au existat 2 sponsori ai albumului premiat si care mi-au dat o gura mare de aer (multumesc Cristi pentru tot), ca exista Adi, Teddy, Dan, Nasu’, Tudor.

sunt bucuroasa ca cerul in noaptea asta  🙂

acusi vin zorile oricum 🙂

5 Replies to “Premiile RRA – AA si AA :)”

 1. Wow! Uite ce bun este un blog!
  Mă împărtăşesc şi eu din bucuria ta, Alina mea dragă! Ştii cât de mult te apreciez şi, de ce nu, te iubesc.
  Când şi unde se va difuza înregistrarea de care vorbeşti? Vreau şi eu s-o urmăresc.
  Felicitări pentru ambele premii! Le meriţi!
  Cu drag de tine, Lia 🙂

 2. Felicitari, Alina! Ma bucur ca munca si talentul tau sunt rasplatite.
  In timpul transmisiunii te-ai auzit bine, ai vorbit asa cum se cuvine :), poti fii linistita 🙂
  Eu am retinut ca la TV va fi simbata, pe TVR1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *