racita mandolinic (nu cobza)

concertul de la otopeni mi-a dat senzatia de cald si “cozy”, desi scena pe care am cantat era maaare si baietii stateau mai departe decat de obicei. imi place contactul vizual si cu ei si cu publicul, asa mi-e mie bine, ca intr-o “sufragerie” muzicala, deh! cum trebuie sa ma laud cu ce fani faini am, sa stiti ca am primit un cadouas care ma incanta foaaarte tare, o fetita cu o buburuza, pun poza ca sa ma credeti pe cuvant ca e dragutz foc! plus trandafiri galbeni, dar tot jucariuta e pe primul loc! multumesc, lucian! le multumesc si celor care au vent din bucuresti sa ne vada si celor care au cumparat cd-uri si celor din otopeni care au ales sa petreaca o seara de duminica cu noi.

ca veni vorba de cadouri, am mai primit unul simpatic tare via dublin, unde simona, la ce citesc pe blogul ei, a gasit o lume care-i place si unde s-a integrat, desi au trecut doar cateva luni de la emigrare (ca nu pot sa-i zic vacanta, nu?) 🙂 multumesc, simona!

cu zambet din motive de daruri parca si raceala nu mai e cobza ci mandolina 🙂 am introdus in mine tot felul de remedii, majoritatea din gradini, stupi si mai putin din fabrici de medicamente. simtindu-ma un pic mai bine, am prelungit ziua un pic, cat sa fac o achizitie importanta careia i s-a adaugat un minunat dulapior destinat exclusiv piticilor. inca un motiv de zambet asadar 🙂

mai putin zambet se leaga de o situatie la electrica/enel, institutie al carei reprezentanti sunt pe alocuri neatenti, suficient cat sa incurce lucrurile rau. nu mai spun ca programul se incheie la 5 (ok, nu generalizez, acolo unde am fost eu la 5 fara 5 era pustiu)….! programul serviciilor de tipul acesta ar trebui sa inceapa la 12 si sa se incheie la 8 seara…sau poate sunt eu exagerata….

maine am program de stat si recuperat voce si gat. joi am filmarea pentru emisiunea “identitati”, sambata e concertul cu care incheiem anul 2011.

da, sa pun si afis pentru cine (inca) mai are blog si vrea sa distribuie 🙂

One Reply to “racita mandolinic (nu cobza)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *