un pic de soare

nu povestesc mult din cocnerte pentru ca seria nu s-a incheiat. pot sa scriu un pic despre vreme si sa ma mir ca nu ne-a plouat sau nins. sa ai soare si la sibiu si la cluj, indiferent de anotimp, asta da premiera 😀

drumul spre casa a fost cu o oprire obligatorie la miercurea sibiului (pt cunoscatori) si culmea, tot in premiera, un somn al subsemnatei din care nici macar o portiera deschisa/inchisa nu a generat vreo tresarire (de obicei, la drumuri lungi, atipesc un pic, maxim o jumatate de ora, dar nu cad in catatonice…)

am zis ca nu povestesc mult, dar trebuie sa scriu ca si la sibiu si la cluj a fost frumos pentru noi 🙂 sper ca si pentru spectatori 🙂 le multumesc celor care au venit sa asculte, au platit bilet pentru asta, au cumparat cd-uri, au acceptat joaca muzicala.  imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la povestit, mai ales la cluj (unde trebuie sa ma organizez data viitoare sau sa mai fac un drum doar de revazut prieteni si intins cuvinte).

legat de cluj, o cronica si fotografii se gasesc pe site-ul prietenilor de la Flip Flop. surpriza concertului a fost un cuplu frumos tare care, cand am inceput sa cantam “iubit de mi-ai fi fost” s-au ridicat si au dansat. m-au topit…! tare!

ne vedem maine, duminica, in bucuresti, la clubul taranului. de la 8 si jumatate, al 3-lea concert Manole-Kusak-Purcarin. concert Altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *