ca orice zi de luni

intamplari sinistre au loc in cel mai nepotrivit moment. in fine, cam toate momentele sunt nepotrivite cand vine vorba de genti care dispar cu tot cu acte, dar de data asta insa parca s-au aliniat planetele special impotriva’mi. gandul de “dupa” nu are legatura neaparat cu toate drumurile care ma asteapta ci cu contextul in care s-a intamplat “minunea”. reactiile celor prezenti in imediata apropiere mi-au dat si masura prieteniei si masura bunei cresteri, in ambele directii pe o scala ce cuprinde si O-ul firesc de “so what?”. de asta am eu prieteni putini.

cu gustul acesta amar incep o saptamana care inseamna bucurie de poezie (lansarea de maine a cartii laurei matache in club mojo), dor de cantat (miercuri repetitii, joi concertul din Joy Pub), concert de formula noua BiMS la Cluj si destul de multe alte activitati migaloase din ale profesiei.

cer gri.

4 Replies to “ca orice zi de luni”

  1. chiar lipsita de inspiratie si de sansa programarea concertului din Joy. E fix in ziua si la ora concertului Duke Ellington Orchestra.

    pacat, voiam sa te prind si eu odata la un concert, dupa cel de asta vara din Vama de la festival…cand te-am ascultat intaiashi data si pentru prima oara…ramane pe alta data.

    1. lipsita de inspiratie si de sansa in functie de programul tau, cred ca asta ai vrut sa spui 🙂 concertul Duke Ellington Orchestra e minunat, am fost la sala palatului la prima lor venire in tara.
      cum concertele mele nu se sfarsesc cu cel din Joy…sa speram ca ne vom vedea data viitoare cand voi avea programat un eveniment si tu vei avea timp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *