superlativul ALBsolut (c)

dupa ce am citit ca inna este cea mai titrata artista de pe meleagurile noastre, ziua de luni s-a transformat intr-o mirare continua din orice. pai daca inna este cea mai…etc, atunci orice devine cel mai si eventual si singurul.

ma intreb serios cine-i face pr-ul fatucii. am intalnit ceva monstri pana acum, care dincolo de faptul ca scriu tampenii le scriu si cu greseli de gramatica….i-am iertat astazi, dupa “cea mai titrata”.
superlativul absolut se transforma, iata, pentru ca totul e prea absurd, in superlativul ALBsolut, unde ALB e creierul celui care a dat spre publicare articolul.

(apropos, daca vad pe undeva “albsolut”-ul meu – vezi reclame, spoturi – ma pun pe procese 😀 la inventica si inregistrari ma pricep)

punand pe facebook rasul meu de luni, Alex Gheorghias a avut o reactie pe care trebuie sa o scriu aici:

TITRAT, -Ă, titraTi, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care a obtinut un titlu în urma absolvirii unei instituții de învățământ superior. 2. Adj. (Despre solutii) A cărei concentratie a fost determinată prin analiză.
Bănuiesc că Inna n-a fost analizată chimic. Încă.

ooo, mai gaaaa…!

in alta ordine de idei, rasul si mirarile inna au fost insotite azi de luminile de la realitatea tv, care a devenit realitatea lui elan, in timp ce realitatea lui ghita sta in online. pana m-am lamurit la a cui realitate ma uit, a venit si dilema legala pe care numai tudor putea sa o exprime (stie el ce stie de cand cu spoturile pt fel de fel de televiziuni): un post tv nu poate sa-si mute sediul cand ii tuna lui…deci cna-ul va amenda pe cineva.  e un circ ce trebuia sa inceapa de luni, mi-e clar!

2 Replies to “superlativul ALBsolut (c)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *