Oameni ca intamplari frumoase – sedinta foto

ma inrosesc de flirtul cu septembrie. nu puteam sa aleg o luna mai buna pentru iubit si pentru muzica

sa va spun cate ceva despre saga fotografiei de coperta. intalnirea cu Radu Tudoroiu a fost demuuult si a avut legatura cu muzica nu cu fotografia. l-am asociat mai curand imaginii de percutionist si de aceea am ajuns la el ca si fotograf doar acum cateva saptamani. intalnire eficient de creativa intrucat….ne-am intalnit, am discutat, am creionat pe loc o imagine si ne-am decis sa dam drumul la treaba.

o prima problema a fost cea legata de tinuta si de make-up artist. partea 1 am rezolvat-o intr-o zi cu cautari si probe care m-au vlaguit. discutasem  si cu un designer dar era deja cam tarziu sa am rochia pentru sedinta foto. nu stiu cum, dupa o zi cu un numar imens de rochii probate, am ajuns sa probez o creatie a Cristinei Nichita. nu va pot descrie bucuria de a gasi o rochie de culoarea dorita si cu linii care sa ma faca sa ma simt minunat. veti mai vedea rochia si altfel decat pe coperta sau pe afis. si, ca sa dau din casa si mai mult, prietena cu care am fost la cumparaturi a probat si ea o rochie a aceleiasi “case”…absolut superba! cred ca devin fan!

partea 2 am rezolvat-o cu ajutorul … facebook 🙂 unul din oamenii pe care i-am cunoscut datorita “plangerilor” mele cu rochia a fost Raluca Muresan, care m-a luat intr-o discutie in privat despre nevoile mele. asa am aflat si de prietena ei Ioana Cristea, profesionista in ale machiajului. Ioana a fost cea care m-a “facut frumoasa” pentru sedinta foto. e un om frumos, cu gusturi bune, care face ce face cu entuziasmul pe care imi place sa-l vad la oamenii de langa mine. e cam ca mine adica 🙂 a ramas cu noi pe tot parcursul sedintei foto, ma voi reintalni cu ea la filmari si la spectacolul de lansare. o recomand cu tot sufletul.

iata si o mostra de zi de lucru…

spuneam ca a existat o prima problema. daca ar fi fost numai asta 🙂 (iarasi o sa aud “de ce dai tot din casa”, dar zau ca nu vad de ce nu as face asta 🙂 ).  conceptul copertii era, evident, altul decat cel care se vede 😀 am ajuns aici pentru ca uneori, aglomeratia distruge subtilitatea. da, evident, si pentru ca unele lucruri n-au mers cum mi-am dorit. rezultatul final insa ma caracterizeaza pentru ca dincolo de fotografie exista un album care imbraca si scaunele, si peretele din spate…

mai pun o secventa de la ziua de fotografie, de data asta in joaca 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *