spalat de creieri

am decis. spre binele creierului meu trebuie sa scriu ceva care sa nu aiba legatura cu ziua Zet (hai sa schimb totusi Z-ul? ziua B sau K cum ar suna?!)

azi mi-a fost rau. in fine, ma simt ca dracu de joi incoace, migrene care m-au daramat pe perna, canapea, cu toate fasconalele pamantului. n-am avut somn, in schimb am citit mult. in ultima vreme (adica in 3 saptamani) am cumparat vreo 40 de carti, intr-o “furie” faina, zic eu. da, mi-am cumparat si cateva carti din vremea copilariei. pe atunci le stiam pe de rost, acum inca mai recunosc fraze si asta ma bucura. asa cum ma bucura faptul ca atat de incurajata imi era lectura inca de cand silabiseam incat la un moment dat s-a pus problema in familie sa se puna cartile sub cheie…ca sa mai si invat…:)

cum iarasi mi-a zburat gandul spre Ziua B, o sa scriu ce-am mai gatit in ultima perioada: ciorba de curcan, mancaruri cu legume, salate, in seara asta mamaliga cu lapte/branza cu smantana.

la naiba, am inceput sa scriu toate prostiile.

imi place trupa asta

3 Replies to “spalat de creieri”

 1. Buna,
  Ai incercat Solphadeine? Am migrene de 15 ani si vreo 6 i-am trecut cu asta, acum nu mai pot lua pentru ca incep efectele secundare sa fie prea puternice, cu fasconal le mai ametesc, dar sunt zile tare grele.
  Cred ca e ceva in atmosfera pentru ca de cateva luni recitesc cartile din copilarie, am terminat ciresarii, acum am ajuns la seria lui Jules Verne…,
  Am o curiozitate, e ciudat pentru mine ca imi permit sa te intreb, dar mi-ar place sa stiu cati oameni te-au influentat in copilarie, fara sa numeri membrii familiei, semnificativ in sensul in care nu ai fi azi asa cum esti daca ei nu ar fi trecut prin viata ta.
  Noapte buna, si cap usor 🙂

  1. Emilia, mi-e greu sa raspund. Am recitit niste jurnale vechi, scrise pe la 12 ani…ma regasesc azi cu principiile de atunci. O fi rau?! 🙂

 2. Alina, acelasi lucru am facut si eu ieri (referitor la cititul jurnalelor) si am ales ca ar fi mai bine sa le arunc deoarece mi-au creat nu tocmai o stare prea happy cat despre ceea ce priveste principiile asa mi s-a intamplat si mie… Deci suntem doua :P… O fi rau, o fi bine, suntem noi. >:D:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *