peste week-end

e minunat sa ai langa cafeaua de sambata dimineata un buchet de flori. cel mai vesel buchet de flori pe care l-a construit vreodata o gradinareasa.

e bine sa gatesti sambata pentru ca iti aminteste de familia in care sambata era pentru gatit. sa faci o salata de vinete ca acasa si sa bei limonada din carafa.

e bine sa dormi aproape toata ziua de duminica, apoi sa iesi la un concert. e firesc sa ai regretul ca nu e concertul perfect pentru toata odihna ta din ultimele doua zile

e minunat sa te intorci acasa si la 11 fara 5 sa gasesti un magazinas deschis si sa cumperi carti si bake rolls. 3 carti.

(apasa read more 🙂 )

e bine sa sfarsesti noaptea de duminica citind. sa te trezesti luni cu veioza aprinsa, cu cartea deshisa inca langa tine. sa gasesti un bilet pe masa din bucatarie.

e bine sa te trezesti cu un e-mail de luni care sa vina cu optiuni pentru ceea ce se va intampla peste mai putin de 2 luni (lansarea noului album adica). sa imaginezi de luni dimineata scenarii (bine, si sa faci calcule de risc financiar...)

e bine cand ne straduim sa ne fie bine, chiar daca asta ma va obosi marti, miercuri, joi, vineri...

buna dimineata de luni!

Flori vesele la cafeaua de sambata

7 Replies to “peste week-end”

    1. lena, numai clasice 🙂 rodica ojog brasoveanu cu buna seara melania…urmeaza una din surorile bronte…asta dupa ce am reciti autobiografia lui clapton. devorez 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *