o intalnire, 2 intalniri, 3…

zile infernale si nu ma refer la canicula. o permanenta alergare, o agitatie care se disipa de-abia noaptea tarziu in fata unui pahar cu gheata. marti a fost ziua cu inregistrare pentru o emisiune TV, cu o intalnire, cu inca o intalnire, cu o speranta de intalnire si cu o intalnire intamplatoare. norocul meu acum e ca am incheiat ziua cu Intamplare
a frumoasa care mi-a adus “cunostinta” unor oameni frumosi si cu care ma simt pe aceeasi lungime de unda. azi, miercuri, (apasa read more) 🙂 o iau de la capat: asteptatul unui mail care sper ca in sfarsit imi va aduce coperta de album, intalnire la studio, intalnire dupa studio, programat intalnire pentru joi sau vineri, inca o intalnire si, sper, o ultima intalnire de asezat gandurile intr-un loc de preferat cu racoare de parc. caldura nu ma ajuta, nici chestiunile tehnice nu ma ajuta...

lansarea noului album a inceput sa ma obsedeze un pic...astazi, primul lucru pe care l-am spus cand a venit spre mine cineva care mi-a adus cuvinte frumoase pentru ce fac a fost "de lansare ati auzit?" . era continuarea tuturor gandurilor care ma tin in priza de o luna si mai bine. evident, mi-am cerut scuze apoi. inca mai stiu sa fac conversatie :)

albumul are titlu. daca maine se va semna contractul pentru locul in care va voi invita atunci maine noapte sau joi dimineata va spun tot. stiti petrecerile care reunesc familiile (cum e la mine traditia de ajun de craciun?). ei bine, cam asa ma pregatesc...si sper sa va vad acolo pe cati veti voi si veti avea cum sa ajungeti.

vedea-m-as in octombrie! va fi deja toamna, nu de altceva...

:)

sa aveti o zi suportabila!

3 Replies to “o intalnire, 2 intalniri, 3…”

  1. Alina, ma bucur tare mult pentru tine si in acelasi timp regret ca u pot fi acolo, dar albumul sigur il voi dobandi eu..ori pe netg ori prin prieteni:)! Lasa emotiile in cutie ( ce spun eu aici, vorbesc prostii, nu?) si la cat mai mult evesti de astea!!!
    Te pup cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *