despre albumul ce vine

sper ca saptamana aceasta sa va anunt data sigura a lansarii noului album. in principiu vorbim despre finalul lunii septembrie, atunci cand rosu e mai rosu, cand aramiul incepe sa curga, cand o iau razna cu tot cu fluturi.

ieri am lucrat “cea mai necunoscuta piesa” de pe albumul ce vine. am cantat-o de 2 ori in public (cine are filmari sa NU le puna, ca-l mananc!!!): o data la Cluj, o data in Bucuresti la o interventie intamplatoare cu cantec. constructia e usor atipica in raport cu restul albumului, dar sper sa va placa noua joaca pe care o veti auzi la vremea potrivita.

(apasa read more) 🙂

pe facebook am lansat si o intrebare legata de titlul albumului (ce-ati alege intre "dragoste in 3", "despre mine" si "ea nu ma stie")....teoretic, titlul exista, dar simt nevoia de o consultare cu cei care, pana la urma, mai si cumpara albumul. sper sa ne potrivim in gusturi (ma refer aici mai ales la cei care stiu toate cele 3 piese pe de rost din concerte)

in rest...va pot anunta oficial ca incepe nebunia. album, mix, master, coperta, design, fotograf, studio, parteneriate, scenarii, videoclip, spectacol, scenografie, repetitii, comunicate, "eu cu ce ma imbrac?" si o multime de alte detalii care fac ca totul sa sune intr-un fel.

astazi, pentru a doua oara intr-un interval de 24 de ore, am fost nevoita sa iau decizia de a amana o propunere de concert. vreau ca lansarea sa iasa foarte bine si sa am timp de pregatit toate asa cum se cuvine, asa ca pana in toamna nu ne vom vedea in bucuresti...dar si cand ne vom vedea! indraznesc sa va ...era sa scriu "promit" dar asta nu fac niciodata...provoc sa veniti. :)

a aparut un interviu cu subsemnata in Nastratin...va mai aparea inca unul in curand.

sa fie si muzica. fara legatura cu ceva. ca de obicei

5 Replies to “despre albumul ce vine”

  1. Despre numele albumului aleg – DESPRE MINE – fiindca e despre tine.
    Apropos de “DESPRE MINE”, te-am vazut-auzit la Timpul Chitarelor si m-am “ingrozit” ce buna e. Excelenta!!!
    Orchestratia e super mai ales partea de clape si trompeta. Ma chinui sa o descarc cumva.
    Albumul vine cam tarziu, iar video….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *