after. party?

bine va regasesc. zile lungi, unele grele. inca nu voi scrie despre subiectul folk you 2011. las un pic de timp pana imi revin si le ordonez pe ale mele, adica somn, problemele cu casa, munca, inregistrari in studio si un proiect ce trebuie terminat. absenta din bucuresti mi-a aglomerat programul destul de multicel. recunosc ca am venit cu bagaj plin de la vama si ca printre picaturi am citit multe opinii despre editia aceasta de FY. cele mai multe pe facebook (chiar regret ca multe dintre bloguri au cedat in fata unui status pe FB). cronici pe zile puteti citi pe flipflop si folkblog. flipflop descrie sumar fiecare recital in parte si pe artisti, chiar si pentru ziua a treia. folkblog, pentru ziua incidentelor cu puya, se concentreaza mai putin pe folk-ul intamplat (justificat ca fiind “chiar si asa” destul de bun, unde “chiar si asa” insemna absenta lui Nicu Alifantis si a lui dinu olarasu) si mai mult pe cazul puya. puteti comenta, invitatia folkblog este deschisa, comentarii deja au aparut. foreverfolk prezinta opinia personala asupra festivalului din perspectiva spectatorului de la televizor (daca am inteles eu bine), exceptie facand o opinie din partea unui artist tanar prezent (ca sursa mentionata apare alex nichita). din cate stiu de joi din postura de telespectator, nu au fost transmise toate recitalurile.

zilele acestea voi povesti cum am vazut ce-am vazut din festival  (am ajuns de vineri).  repet, un pic de ingaduinta cer ca sa ma pot linisti suficient pentru a scrie. daca mai zariti pe undeva cronici, astept linkuri.

va las cu un pitic (din joaca pe care au acceptat-o cei din fata scenei)

7 Replies to “after. party?”

 1. Chiar sunt curioasa(dar rabdatoare astept) sa aflu care e opinia ta despre festival, vazut de pe scena, si eventual din culise.

  Am fost si eu prezenta si seara mea de sambata a inceput amarui si s-a terminat amarui, dar la mijloc a fost tare dulce si frumoasa. A inceput amarui pentru ca am ajuns la festival in timp ce canta acea trupa ciudata din Polonia care se exprima ‘poetic’ cantand cu pumnii si coatele pe claviatura acelei orgi electronice, si s-a terminat amarui, pentru ca desi am plecat cum am realizat ca urmeaza hip-hop-ul nepotrivit, tot am auzit/vazut cum si-au manifestat altii nemultumirea.

  DAR, intre momentele astea doua, a fost o seara ASA DE FRUMOASA! M-am entuziasmat, am cantat si despre pitici, si despre vrabii ucise si despre ochii care ne-au ramas de copil, si despre aia de pisica neagra, si viata la tzara. Mi se mai incurca limba la versuri dar tot le-am cantat cum s-a nimerit, din tot sufletul si mi-am iubit artistii dragi. Si l-am simtit pe Pittis printre noi, si pe Vali Sterian si nu mi s-au parut morbide momentele din pauze. Si m-am emotionat la fiecare din multele melodii pe care le canta toata plaja, pentru ca deaceea am venit la Folk you, pentru aceasta atmosfera. SI atata timp cat inca o mai poti simti, nu e totul pierdut. Am venit singuri, si nu ne-am simtit singuri, am simtit caldura! Avem libertatea de a alege in orice ni se ofera si la festivaluri. Eu am ales ce mi-a placut din Folk you si doar acolo am fost prezenta, si ce-am ales mi-a placut tare.

  Pupici!

 2. Nu numai cei din fata scenei, Alina! Chiar daca eram mai in spate mi-a placut sa ma joc din nou cu piticul, de fapt…erau mai multi.
  Acum am ajuns inapoi din Vama, mai povestim despre ce si cum s-a intamplat.
  Tare mult mi-ai placut!!!

 3. Felicitari pentru concertul de la Folk You, 2011!

  Am descoperit muzica ta sambata trecuta la festival. Mi-a placut “asa-si-asa” intrucat venisem in Vama dar doar de muzica nu imi ardea. Din cauza cuiva careia n-am mai reusit “sa ii cumpar o luna patrata”.

  Azi insa piticul meu se mai linistise si am gasit dispozitia sa iti ascult cateva piese de pe net.

  La sfarsitul zilei, fredonez deja trei cantece de-ale tale.

  Esti tare! Bafta in continuare! Abia astept sa concertezi in Bucuresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *