recidive

mi s-a spus de curand ca sunt mai sanatoasa decat par, asta dupa ce am platit destul pentru consultatii si teste. acuma deh…cum recomandarile au fost de incredere referitoare la medic, am primit totul cu usurare si bucurie. efectul placebo m-a tinut insa doar pana acum vreo 2 nopti, cand am recidivat un pic. asta-noapte, Placebo a ramas doar trupa-ce-mi-place-mie si am recidivat complet ( iarasi se manifesta plenar niste crize) si un pic cam ingrijorator.

ma intreb serios daca m-am “cautat” la medicul care trebuie 😀

in alta ordine de idei, o fi de bine daca visezi ca pisicile incep sa vorbeasca, ca spui incantatii si se lumineaza strazile unui cartier parasit, ca se aliniaza la usa ta soldatei de plastic si vor sa-i primesti in casa (impreuna cu alte aparate casnice miscator-vorbitoare si ele)?! 😀 sau poate e doar efectul concertului de aseara, un concert foarte bun, cu public cat pentru doua cluburi?!

in seara aceasta ne vedem la Berinde in Bucuresti, maine AZIL-ul se muta la cluj, iar luni recidivez dupa ani de zile in postura de singura pe scena, tot la cluj, la ceainaria la port.

ma duc sa ma tratez cu un ceai din cele bune si apoi sa-mi pregatesc drumurile. sa aveti o sambata cu soare cald si inima plina de iubire. acea Iubire.

uite si un cantecel pe tema data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *