luna noua de primavara

e Luna Noua azi pe 3 mai. pentru cine are pitici astrologici, vanda descrie bine influentele acestei luni asupra zodiilor pe site-ul ei astrosofia…

tot astazi aniversez astazi un prieten drag sufletului meu, prieten care e suficient de mult cu picioarele pe pamant incat sa faca pasi buni pe lumea asta. la multi ani, Cristi! Sa ai alaturi de sotia ta si de fetita voastra o viata cat cel mai frumos anotimp!

tot astazi avem repetitii si nu pentru concertul de sambata…ci pentru…(dar nu zic mai mult, surpriza nu e pentru sambata asta, dar va sa vina) …repetitii ca un soi de pauza din muncile de marti…care s-au miscat incapatanat de anevoios.

ieri ma plangeam de ploaia lipsa din cartier…aseara am “iesit” la o… lectie de viata (mai mult decat o intalnire) cu oameni care inseamna mult si frumos pentru mine ca artist.  si cum stateam la valea regilor…s-a pornit o ploaie inspumata, care a trecut si prin geamurile galbene de deasupra noastra. dupa ce se va face mai cald (ca sa nu racesc iarasi si sa spuneti ca o fac intentionat pentru cand am concert) nu voi mai sta sub geamuri…ma voi duce direct in ploaie. cine mai vine?!

a! pe 13 mai – concert Butterflies in My Stomach (Clubul Taranului) si pe 14 mai concert Adrian Berinde (Music Hall). Sunt vineri si sambata…desi program de voie, da?! Detalii in curand!

4 Replies to “luna noua de primavara”

  1. eu vin in ploaie pentru ca ” iubesc ploile, iubesc cu patima ploile…..” , recunosc ca nici nu am umbrela. :), si vin si la unul din cele doua concerte.
    cea mai frumoasa ploaie pe care am simtit-o a fost condimentata cu putina grindina, tunete, fulgere, seara si in camp deshis (veneam cu vacuta de la pasunat) urmata de un apus de soare frumos tare.

  2. pe 7 merg la un concert in natura, unde cap de afis sunt cateva mii de albine iar acordurile de chitara-bass-pian sunt inlocuite cu zum zum zum. :d 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *