Turneu zilele 7 si 8 – Iasi

Nu am scris nimic ieri pentru ca a fost o zi (aproape) imposibila. Drumul Zalau-Iasi a durat mai bine de 10 ore. Peisaj superb, drumuri impecabile pe alocuri, dar ce sa te faci cu mine luand nurofene, cu tudor cu migrene luand tot nurofene si cu adi cu criza de ficat?! pai…cum teddy nu are (inca) permis de conducere…s-a mers incet.

foarte incet. numai serpentine. trecut pas de munte. cand am ajuns la radio iasi eram epuizati. norocul nostru insa ca am ajuns “la mine acasa” si zau ca toate lucrurile au curs impecabil. am fost primiti frumos si cu grija de noi (George, multumim de intampinare), cazati superb, hraniti si trimisi la somn.

noaptea a trecut cu greu, cu rau, cu toate adunate. noroc ca dimineata de miercuri a fost cu soare cat de cat si cu dorinta de aer mult si curat.

nu stiu cand a trecut timpul, intre intalniri si probe si o plimbare mica si concert si after-party.

concertul a avut loc in foaierul blocului de productie radio iasi. am vazut oameni frumosi. am revazut o bucatica de roman si o bucatica de cluj.  am fost “emisi” in AM, FM si online. unii dintre voi poate ne-ati vazut in direct. oricum sa stiti ca cea mai intensa parte si un pic cu stress a fost cea in care stiam ca ne auzim si pe unde. dupa ce s-a incheiat emisia ne-am jucat mai mult si am rasuflat un pic de usurare. experienta insa este Extraordinara!! Concert radiofonic cu public…ioi…!! nu pot sa descriu senzatia pe care am avut-o in legatura cu punerea in  scena…amfitrionul este unul dintre putinii oameni care ma stie de cand eram copil…si-mi stie cele mai timide inceputuri cu chitara. sa-l aud vorbind frumos despre mine m-a cam coplesit asa…multumesc, Vali!

o surpriza minunata am avut-o la finalul serii cand cocotati undeva suuus de tooot am putut admira Iasi-ul cu toate luminitele. si deasupra lor, o multime de stele.
in plus, o luna uriasa. URIASA! o sa ma joc un pic si poate o sa ma mandresc prosteste, dar zau ca parea asa… ca zambeste un pic stramb si simpatic

a fost o incheiere minunata de turneu, asa cum trebuia poate…

maine revenim la bucuresti. vin sarbatorile de Paste, ma adun si eu cu ale mele toate. ne citim maine!

2 Replies to “Turneu zilele 7 si 8 – Iasi”

  1. eu am dezertat fara sa-mi mai iau la revedere…fugisem sa prind ultimul autocar:)

    dar poate ne vedem la urmatorul concert din bucuresti:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *