criza de frigider

trebuie eliminata mancarea din frigiderul meu! 🙂 de cand a venit mama, cu tot cu pretextul Pastelui, in frigiderul meu s-au aglomerat pe nesimtite, din grija fatza de “copil”, tot felul de bunatati. el (frigiderul adica) n-a mai vazut asa ceva din vremea Craciunului si nu pentru ca n-as manca, ci pentru ca mi-e din ce in ce mai lene sa gatesc si ma multumesc cu “racituri” sau cu ce fac special pentru cand vin prietenii in vizita (si oricum, nimic nu “bate” friganelele sau salatele).

azi e concert BiMS, evident ca merg pentru ca la lansare am fost destul de prinsa incat sa nu vaz si aud decat partial cele intamplate. cum diseara nu ma ocup deloc de tehnice, promit sa stau cu urechile ciulite si cu un pahar de vin in fatza.

pe 7 mai avem concert cu Luna in Bucuresti. normal ca la Clubul Taranului 🙂 formula de concert va fi de 4 instrumente si un glas. adica da, vine si dan. dupa toata infuzia de energii de la sibiu, cluj, reghin, tg mures, iasi, zalau…e ca si cum m-as intoarce Acasa. daca aveti timp si chef de concert de sambata seara la ceas de liliac inflorit (ha! acum mi-am amintit de o piesa la origine ruseasca cu liliac…mama m-a invatat sa o cant…) atunci ne vedem sambata viitoare 🙂

ca un P.S. …uneori inteleg lucruri al naibii de gresit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *