poze civile

pozele civile sunt acele poze in care nu te afli in situatii oficiale, de munca.  sunt acele poze in care nu esti la vreo conferinta, la vreun meeting, in fata studentilor, in fata microfonului, pe scena etc

fix poze din acelea nu am.

laptoapa mea are un hard mare. si multe poze. si toate de la concertele din ultimii 2 ani. nu am nicio fotografie in care sa-mi vad mainile ocupate cu altceva decat cu chitara….

in schimb, pun pariu, prietenii mei au poze cu mine. 😀 insa le depoziteaza constiincios fara sa-si dea seama ca eu chiar am uitat cum arat in poze civile.

asa ca, prietenii mei care aveti fotografii cu subsemnata band un vin, cu tigara in mana si razand la vreo gluma de-a voastra simpatica….ce-ar fi sa va aduceti aminte de transfer.ro sau de messenger (are si functie de photo sharing, you know?!) sau de mail (ala de gmail e mai generos) ?!?!?! 😀 sau voi, prietenii mei cu care am fost mai pe la vreun gratar, munte, campeneasca….stiti ca ati facut fotografii, da? apar si eu in ele? da! si eu de ce nu le aaaaaam?????

sar de la una la alta acum: pe 4 martie vom petrece noaptea impreuna. sa nu ziceti ca nu v-am spus!

si pentru ca vine si sunt asa de fericita ca vine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *