esti parinte de liceean sau esti la liceu?

asta e articol dedicat si liceenilor si parintilor lor. programul despre care cititi mai jos e unul tare fain. am vazut ce inseamna pentru adolescentii cuprinsi in programul de schimb experienta unui an de studiu in afara granitelor, intr-o familie si nu un internat. am vazut ce legaturi frumoase se construiesc si dureaza. am vazut adolescenti cu alta mentalitate si importuri de valori culturale. e o recomandare, nu o reclama 🙂

va invit sa cititi. pana pe 16 februarie se mai poate aplica

A început a doua sesiune de înscriere pentru elevii de liceu care îşi doresc să studieze un an de zile în străinătate prin programul de schimburi internaţionale de elevi al Fundaţiei YOUTH FOR UNDERSTANDING (YFU) ROMÂNIA.

Programul se adresează elevilor de liceu care doresc să înveţe şi să trăiască într-o altă ţară pe perioada unui an şcolar, locuind într-o familie gazdă atent selectată.

Liceenii pot opta pentru un an de studiu într-un mediu multicultural, într-una din ţările cu care YFU-România are încheiate acorduri bilaterale: Belgia, Canada, Chile, Danemarca, Elveţia, Estonia, Germania, Olanda, Suedia şi Statele Unite ale Americii. Programul de schimburi internaţionale de elevi al YFU România presupune integrarea în cultura unei ţări pe care candidatul o alege şi în care va locui într-o familie-gazdă. Elevul va frecventa cursurile unei şcoli de stat şi va participa la seminarele organizate de către fundaţia noastră şi partenerii YFU din ţările gazdă. Programul este conceput pentru elevi cu vârsta de 15-18 ani, care doresc să descopere şi să se integreze în cultura unei alte ţări, trăind într-un cadru familial.

Aplicaţiile pentru anul şcolar 2011-2012 se pot trimite până cel târziu miercuri, 16.02.2011 data poştei, pe adresa: Fundaţia YOUTH FOR UNDERSTANDING – ROMÂNIA, Calea Moşilor Nr. 280, bl. 20, sc. A, et. 3, ap. 9, 020893 – Bucureşti O.P. 10.

De asemenea, puteţi accesa site-ul YFU , secţiunea „Înscrieri” pentru formularele de aplicaţie şi condiţiile de participare şi secţiunea „Cele mai frecvente întrebări” pentru detalii despre program.

Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *