In exclusivitate pentru blog.alinamanole.ro: FOLK YOU 2011

Blogul Alina Manole a primit in premiera  stirea conform careia a 7-a editie a Festivalului Folk You se va desfasura in luna iulie a acestui an!

Surse organizatorice ne-au comunicat in exclusivitate ca zilele de desfasurare ale festivalului vor fi 21, 22, 23, 24 iulie 2011!

Sper sa va bucure vestea asa cum ma bucura pe mine de ani buni faptul ca acest festival exista, impotriva crizei si pentru suflete!

Si pentru ca trebuie si putina istorie, va invit sa cititi despre prima si ultima editie a festivalului

Va recomand doua articole: despre prima editie FOLK YOU puteti citi aici, iar despre ultima editie a festivalului puteti citi aici

(pentru comunicatori: va rugam precizati sursa) 🙂

25 Replies to “In exclusivitate pentru blog.alinamanole.ro: FOLK YOU 2011”

 1. as ruga, daca rugamintile mai functioneaza inca, sa se aiba poate in vedere o ocolire a suprapunerilor de evenimente cultural-muzicale. inteleg ca atmosfera folk si cea jazz sunt oarecum departate, dar inteleg totodata si ca ele pot coexista in oameni. nu simultan totusi. nu stiu cat de muabile mai sunt perioadele de desfasurare a festivalurilor, ceea ce stiu pana acum din informatiile mai mult sau mai putin vagi ale http://www.-ului e ca atat Folk You! cat si Garana Jazz Festival se desfasoara in zona 21-24 iulie si-mi e incorect sa parasesc o muzica pentru o alta muzica, un loc pentru alt loc, niste oameni pentru alti oameni. nu inteleg de ce se incurajeaza alegerile de acest tip. e important ca oamenii sa intre in rezonanta- cu oameni, cu o idee, cu o muzica. e de o importanta crescuta o rezonanta multipla. cred

  cu speranta,
  luiza

  1. draga Luiza…alegerea datelor de desfasurare tine de organizatori. cum nu ma aflu printre acestia, nu pot sa recomand decat sa adresezi rugamintea ta jurnalului national….

  1. david, inscrieri nu se fac, nefiind festival-concurs. din cate stiu, fiecare dintre artistii invitati sunt sunati de catre organizatori…

 2. Cineva din Timis, Caransebes, sau Dr Tr Severin care merge la Folk You exista ? Nu de alta dar sa stiu ce “arsenal” sa imi iau pe tren :). Cei care au fost in anii trecuti ceva frumos de povestit aveti ? Personal eu merg doar pt Folk You nu pt Vama (care nu mai este ceea ce a fost) sau mare, tare superb ar fi ca Folk You sa se organizeze la munte, pararea mea 😛

  1. qnq, cu siguranta vor veni multi folk-fani din zonele de care ai spus 🙂 Povesti exista in fiecare an…uite, de exemplu, in 2008 am urcat pe scena cu piciorul in ghips :))

 3. Salut,
  am o curiozitate nebuna,pe tine te-au mai contactat organizatorii FOLK YOU in ultimul timp? Nu de alta, dar e dureros de liniste in cea ce priveste festivalul….

 4. Folk, dar nu prea folk… avand in vedere prezenta lu’ Puya, festivalul in cativa ani va fii o amestecatura de genuri muzicale. Consider ca inca mai exista tineri, si nu numai, care canta muzica folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *