FolkFrate la Radio Lynx

Duminica, de la 6 la 8, in studioul de la Radio Lynx ii am ca invitati pe cei trei samurai (corifei e luat) care de niste ani de zile ocupa miercurea cu folk in Iron City. De curand proiectul acesta a iesit si din Bucuresti, ajungand pe taramuri moldovenesti si, dupa cum zice gura lumii, facand furori cu stilul si glumele si atmosfera relaxata (din program).

Folk Frate lanseaza un album “lebada gaura bat bat”. titlul e ca un joc. lansarea va avea loc miercuri, normal, in Iron City (care tot demult s-a redeschis, se pare ca unele probleme se rezolva pana la urma). Cu aceasta ocazie a lansarii si data fiind apropierea sufleteasca pe care o am fata de proiect, am decis sa-i invit in studio la “luna patrata-radio”. Vom asculta cate ceva de pe album, ii vom auzi si pe ei cantand in studio, vom vorbi despre ce se mai intampla prin lumile lor de muzica si vom difuza si muzica de le place. Un menu complet asadar!

Va astept pe undele noastre virtuale maine, duminica, ora 18:00

Dupa emisiune ne vedem si la Pariu pe Prietenie, care implineste 2 ani 🙂

2 Replies to “FolkFrate la Radio Lynx”

  1. Nu ne-ai uitat, Alina! Te aşteptăm cu drag după emisiune. Ne-ai face o mare surpriză dacă ai veni însoţită de FolkFraţi de care îmi e tare dor. Te rog să le transmiţi din partea mea că le-am urmărit evoluţia, chiar dacă numai din umbră. Sper să ajung miercuri în Iron City la lansarea albumului lor cu un nume atât de haios. Pupici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *