Update! Castigatori! Concurs cu invitatii – lansare AZIL

Concursul s-a incheiat. raspunsurile (doar doua, sincer, ma asteptam sa fiti mai deschisi in a recunoaste sursa nebuniilor:) ) se afla in sectiunea comentarii. Cei doi participanti vor fi anuntati prin email despre cum pot intra in posesia invitatiilor

Adrian Berinde lanseaza noul sau album. AZIL

Eu lansez concurs care consta in 2 invitatii nominale la lansarea din Bucuresti a albumului Azil, lansare ce va avea loc peste fix o saptamana, pe 27 ianuarie, ora 20:00, la clubul Silver Church.

Intrebarea concursului:

Ai simtit vreodata ca iti iesi din minti din cauza lumii in care traiesti?  Povesteste-mi despre asta!

(doar nu va asteptati la un concurs “normal”, nu?)

Astept raspunsurile voastre pana marti, 25 ianuarie, ora 21:00. Toate raspunsurile vor fi publicate marti dupa ora 22:00 si cel tarziu miercuri dimineata voi anunta cei doi castigatori. Rugamintea mea este sa va inscrieti raspunsul cu o adresa de e-mail valida , pentru a putea lua legatura in cazul in care sunteti castigatori.

Un anunt pentru iubitorii muzicii lui Adrian Berinde: dupa lansarea de la Bucuresti de pe 27 ianuarie urmeaza TIMISOARA, pe 28 ianuarie in Club Life Pub si pe 30 ianuarie la CLUJ, DieselClub

3 Replies to “Update! Castigatori! Concurs cu invitatii – lansare AZIL”

  1. Buna
    In primul rand cred,ca nu-i nimeni care sa nu-si fi iesit vreodata din minti,iar in al doilea rand cred ca sunt mai multe feluri de a-ti iesi din minti. Poti sa iti iesi din minti cand cineva te minte, te tradeaza, te fura sau isi bate joc de munca ta, implicit de tine sau poti sa iti iesi din minti atunci cand esti indragostit si iubesti pe cineva si vrei ca sa iesi din lumea asta doar cu persoana respectiva.
    Desi sunt o pesrsoana, condider eu, calma din minti imi mai ies din cand in cand din primul motiv, insa acum pot sa zic ca am parasit lumea pentru ca sunt indragostit si sunt undeva pe ,,Luna patrata” si poata cine stie o sa reusesc sa cumpar o bucata, sa o daruiesc persoanei pe care o iubesc.
    Acum nu stiu daca e cel mai bun sau corect raspuns la intrebarea ta, insa tinand cont ca asta e piticul meu asta ti-am raspuns.:)
    O zi frumoasa

  2. sunt multe ocazii..ultima a fost cand am mers la spital nu m-a bagat in seama nimeni. am dat spagi tuturor. ajunge sa te uiti la televizor si innebunesti….de 2 luni nu ma uot la tv. citesc doar pe internet ce ma intereseaza. am auzit de adrian berinde la emisiune ta de la radio si mi-as dori sa ascult pe cineva care canta despre lumea asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *