cel mai tare sms

azi la craiova in dreamOn….de maine inapoi in bucuresti, un pic de premiile foreverfolk si apoi week-end, incercat liniste si daca nu reusesc atunci incercat nebunie. una dintre ele trebuie sa functioneze.

am o intrebare care ma chinuie de o vreme: facebook-ul a ucis blogurile? nu ca toti bloggerii ar fi bloggeri, dar la ce vad pe minunatul site de socializare, totul se muta acolo…hm….

vremea cand fiecare amic pe care il aveam isi “facea blog” , scria in 2 zile de 10 ori dupa care uita de el, se pare ca a trecut. acum totul s-a mutat catre orizontul de refresh de pe FB. poate aberez, dar mi-e dor sa citesc bloguri faine si altele decat cele pe care le rasfoiesc de ani de zile.

ca tot veni vorba de bloguri, nu ma pot abtine 🙂 Merita citit tot articolul din Dilema Veche (in fine, si publicatia toata, dar sa nu va obosesc cu detalii), eu am gasit fragmentul cu pricina pe un blog respectabil 😀  (aveti simtul umorului, da?)

7 Replies to “cel mai tare sms”

  1. Macar a scris corect?Nu de alta, insa am vazut oameni “cu pretentii” care scriu cuvantul”ma-tii” in fel si chip!In rest,ce sa mai zic?…

  2. Măcar folosește diacritice, scrie numele cu litere mari… noi facem așa când scriem sms-uri? În lucrarea de licență scriam că ar trebui să fim mult mai atenți când scriem un e-mail. El rămâne ani buni pe serverele de e-mail. Mulți dau SEND prea ușor, îl citesc apoi și-l trimit (poate) corect a doua oară. Ne pierdem mult timp în online-ul nostru, măcar e un on-line de calitate?

  3. Referitor la facebook, Alina. Si eu simt o atractie tot mai mare spre reteaua de socializare in detrimentul blogurilor. Glumind, as spune ca face parte din spiritul de turma care ne cam caracterizeaza ca natie;)) Si aici as putea sa mai dezvolt:P Dar pe de alta parte, sincer io prefer sa citesc un articol interesant pe un blog decat 1-2 fraze spuse la repezeala pe facebook. Da. Cred ca de fapt asta e explicatia (cred!) REPEZEALA…Traim REPEDE. Cautam cele mai facile si rapide mijloace de a ne promova, schimba pareri, idei, de a ne dezvolta, etc. Si facebookul deocamdata bate blogul, forumul pt ca omu’ e tot mai superficial, mai putin interesant de esenta lucrurilor, de profunzimi… REPEDE, REPEDE, GRABA, VARTEJ, ETC…Nu-mi place si ma enerveaza ca uneori ma simt virusata mai mult de facebook decat de blog….hmmm. Sa iau masuri??? Ma mir ca inca a ramas la putere Messengerul:))) Ca si pe facebook ai posibiltiatea de a discuta online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *