cateva poze cu Mosu’ de sambata

stiti ca scriam ca incerc sa conving agentii Mosului Craciun sa gaseasca 10 minute in programul lui foarte ocupat pentru a veni la noi in vizita. nu de alta, dar erau de fata copii mari si mici, cuminti foarte, care aduceau carti pentru alti copii, care urmau sa primeasca si muzica si cate un cadou mic-mic…intelegi voi toate ratiunile pentru care a meritat sa insist!

venirea lui a fost un secret pe care de-abia asteptam sa-l spun…dar am rezistat eroic si cred ca a meritat 🙂

nu mai zic nimic pentru ca iarasi ma emotionez…multumesc celor care ati fost sambata la concert, asa frumosi si atat de dragi si atat de multi si atat de speciali! va multumesc si pentru ca ati ales drept cadou de craciun albumul “cu drag” si pentru ca ati cantat cu noi…multumesc emiliei si lui manu pentru ca au facut fotografii,  si emiliei din nou pentru ca a filmat pentru arhiva personala tot concertul 🙂 urmeaza concertul de miercuri, 15 decembrie. va fi ultimul concert public de anul acesta din bucuresti. pe 16 suntem la craiova

concert cu funda rosie
alina manole si mos craciun
discutie intre alina manole si mos craciun
sfaturile mosului catre lunatici
Mos Craciun povestind Lunii patrate
Noi i-am cantat lui Mos Craciun

4 Replies to “cateva poze cu Mosu’ de sambata”

  1. Pentru ca locuinta mea de “iarna” e la tara si am nevoie de o cura in natura, sa uit de strazi pavate, de cinematograf si de net…iti spun de acum un Craciun Fericit si Sarbatori de Iarna cu povesti si oameni de zapada, cu bunici, pisici si pitici, cu gutui si mere coapte …ca in copilarie.

    1. Cristina, uita de toate si pentru cei care nu parasesc asfaltul! Iti doresc sa te bucuri copilareste de toate zilele care-au mai ramas pana la final de an 🙂 sarbatori fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *