s-au adunat cam multe

Incep sa imi placa zilele fara acces traditional la internet. Intru de pe mobil, verific mailuri apoi ma retrag in alte activitati. Cine vrea sa ma gaseasca o poate face prin telefon. Si eu obisnuiesc sa sun, deci de ce sa nu fie si reciproca valabila?

Ce-am mai facut ?

Saptamana trecuta, intr-o plimbare neprevazuta, am ajuns prin Magazinul Cocor. Impresia de inghesuit vine si din lumina insuficienta…doar ecranele de pe exteriorul cladirii mai salveaza cate ceva. Inca se mai amenajeaza magazine, domnisoarele din cele deja existente sunt amabile dar extrem de plictisite (le vezi inainte sa intri in incinta). Prin magazin se plimba lume putina, mult mai putina decat in Magazinul Unirii, pe care l-am vizitat imediat dupa, in cautare de. (da, dupa “de” urmeaza punct)

A! Inainte de plimbarea neprevazuta am petrecut ceva timp in Parcul Copiilor. Pana acum stiam doar partea din fata, cu banci multiple si stalpi nenumarati. In schimb, interiorul arata foarte bine si e bine gandit. Impresia de parc sportiv nu e doar o impresie: numar mare de aparate de fitness, pista de carting, platou de aterizare elicoptere (asta nu e info confirmat), destul de mult beton “salvat” oarecum de portiunea verde din spate, unde troneaza gratare puse la fel de liber la dispozitia doritorilor. Adica la fel de liber precum aparatele pentru exercitii, puse foarte simpatic in perechi.

Ieri am avut filmari pentru un spot la un nou parfum ce va fi lansat pe piata. Rareori se intampla ca lucrurile sa mearga bine pe tot parcursul unei zile de filmare…dar de data asta a mers ca uns. Adela Popescu a fost minunata, echipa de operatori, luministi, tehnicieni la fel, clientii relaxati….combinatie perfecta, ce mai!

Filmari spot - in curand fotografii

Oboseala am simtit doar seara tarziu, dar a fost una fericita, de munca dusa la capat fara probleme.

Marti va avea loc o alta filmare, de data asta a mea in calitate de artist. Impreuna cu Zoia mergem la “Timpul Chitarelor”, unde ne vom juca un pic, asa cum o vom face si pe 22 noiembrie la Cinema Scala. Legat de concertul de lunea viitoare, pot sa va spun ca se munceste mult si pe masura ce trece timpul imi dau seama ca experimentul acesta muzical e una din cele mai grele provocari pe care le-am primit, si eu si Zoia, de multa vreme 🙂 A! Intre timp s-a lansat si concurs pe Foreverfolk pentru platitorii de bilet! Premiile constau in 3 albume “Luna Patrata”! Detalii aici!!

Gata, inchei ca trebuie sa ma pregatesc pentru emisiunea de diseara de la Lynx. Tema de astazi va fi “In calitate de spectator, ce apreciezi cel mai mult la un artist folk aflat pe o scena, fie ea de club sau de sala de spectacole?”. Va astept pe frecventele virtuale de la 6 la 8

Sa aveti o saptamana frumoasa!

4 Replies to “s-au adunat cam multe”

  1. Vreau sa iti dublu-multumesc. Primul pentru emisiunile de duminica seara, uneori le prind, alteori nu …asta e. Al doilea pentru ca la una din editiile psihologului muzical la care ai fost invitata (cred ca prima) ai adus si muzica Marizei – de atunci a intrat si in ascultarea mea. Uite asa am ajuns sa ascult muzica fado si sa ma bucur de un spectacol frumos saptamana trecuta la Sala Palatului.
    Multumesc-Multumesc.

  2. Am fostla conertul de pe 22…si..trebuie sa spun ca e foaarte sus in clasamentul conertelor folk la care am fost(si am fost la multe) Proiectul cu Zoia mi se pare ca a iesit mai mult decat genial. Felicitari si multumim mult ca ne mai scoateti un pic din lumea asta comercializata si manelarita. A,inca ceva…odata cu concertul asta, am facut o obsesie cu “duel cu greiere” . daca ar fi sa aleg sa imi traiesc viata ca o linie melodica, as alege-o fara ezitare.Multumim mult si mult succes in continuare!!

  3. Horia, e si meritul organizatorului ca si-a “permis” sa faca un gest profund anti-comercial 🙂
    Duel cu greiere spui? Te invit sa-l audiezi in formula chitara-bas-pian pe 11 decembrie la Clubul Taranului. Daca tot ai ajuns la multe concerte de folk, sper sa ajungi si la unul de “Luna Patrata” cap-coada! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *