rigla de masurare cu bula

ce te tranteste la pamant? raceala din trup sau raceala imbratisarilor care nu mai sunt? raceala din trup sau raceala privirilor care se feresc?

n-avem istorie. daca am avea,  am invata cate ceva din fiecare plans, din fiecare cald, din Fiecare.

supravietuiesti cat timp mai ai bula de caldura care te face sa treci peste Urat. stiti rigla speciala cu care se masoara cat de drept stau lucrurile pe podea?

o rigla ca asta purtam inauntru fara sa stim. cand presiunea e mare si bula de caldura se sparge suntem Fericiti. nimeni nu-si imagineaza ca, dupa aceea, nimic nu mai reface sansa la Fericire…si cum rigla nu mai functioneaza corect, din ce in ce mai multe lucruri trebuie privite si facute stramb ca sa avem senzatia de drept sub picioarele noastre. si e doar o senzatie

fericiti cei ce inca nu au cunoscut fericirea!

4 Replies to “rigla de masurare cu bula”

  1. Muzica, vocea, versul si zambetul tau sunt bula de echilibru si caldura pentru multi …iubitori – de frumos, de armonie , de Alina !

    1. Ana-Maria, concertul mi-a adus iarasi bucuria muuuultor oameni frumosi cu care am petrecut aproape 2 ore, cuminti, linistiti, zambitori. am citit la tine pe blog unde ai vazut luna 🙂 frumos loc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *