Preselectie Compania de Artisti – Dana Dorian

stiu multi oameni de canta si au talent cat carul. daca ii stiti si voi si va doriti sa-i vedeti pe scena, artisti pregatiti nu numai in ale muzicii ci si in ale improvizatiei, miscarii scenice, tehnicilor de tot felul, dati de stire ca Dana Dorian si a ei Companie de Artisti organizeaza preselectie in acest week-end. am povestit la un moment dat experienta de a ma afla in juriu la examenul de 9 luni…(examene sunt din cate stiu din 3 in 3). ceea ce scoate Dana Dorian din elevi e …Tot. iar modelarea este exemplara. high standards va spun!

mai jos e un filmulet de prezentare de vreo 10 minute. compozitori, interpreti, absolventi, vedete. toti povestind despre companie. enjoy!

A! o lista demo cu cei care au trecut pe la scoala: Rocca (trupa Firma, nominalizata la MTV EMA Best Romanian Act din 2004 si MTV RMA Best Rock Band din 2005), Alex Vasilache (trupa JukeBox care, din 2006 trupa face parte din echipa emisiunii “Cronica Carcotasilor” difuzata de Prima TV), Alin Pascal (Alin Pascal Band, trupa contractata pentru emisiunea “La strada” la B1 TV), Florentina Ciuna (trupa Chicanos), Ioana Picos (actrita, actualmente inclusa in distributia cele mai noi productii Media Pro Pictures, “Iubire si Onoare”), Dragos Chircu (trofeul Mamaia 2006 si reprezentant al Romaniei la Cerbul de Aur 2007), trupa Pinky (Daniel Lazar Band & Pinky, formula de backing vocal Mamaia 2006, 2007, 2008, Cerbul de Aur 2009, Eurovision 2008) ETC

3 Replies to “Preselectie Compania de Artisti – Dana Dorian”

 1. Te salut, la cei 60 de ani pe care i-am implinit mi-as dori sa pot frecventa cursurile scolii Dana Dorian ,dar din pacate sunt si in Cluj Napoca!
  Sunt pensionara si am 5 joburi active.
  Sunt” maestra “in ale improvizatiei in special miscare scenica si dans.De fapt predau miscare si improvizatie.
  Sa gasim o solutie viabila…
  Va multumesc
  Lady Vava

 2. Regret ca am aflat tarziu de aceasta preselectie,dar m-ar interesa sa stiu daca mai exista vreo sansa sa pot participa la alta(daca se mai organizeaza).Aveti cunostinta de acest lucru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *