astazi ma vedeti la…

TV6

am raspuns invitatiei Cameliei Capitanu , un om entuziast si frumos, care realizeaza o emisiune numita Show4U la un post de televiziune on-line. conform prezentarii, emisiunea nu are nimic de-a face cu mondenitatile frivol-botox-iere ale neamului romanesc, ceea ce ma relaxeaza mult.

emisiunea se difuzeaza de la 6 la 7 seara, joia. in direct se vor intampla toate, asa ca…daca doriti sa ma re-vedeti intrati pe site-ul cu pricina sau pe linkul de mai sus.

in alta ordine de idei, nu va faceti planuri pentru 23 octombrie 🙂 si tot in octombrie, daca va era dor de duminici cu folk…

3 Replies to “astazi ma vedeti la…”

  1. iar o să ratez concertul :(, dar a treia oară trebuie să fie cu noroc şi să ajung la întâlnirea sub luna pătrată…cu piticul şef :). mă bucur că se reia emisiunea la radio, dar până atunci încerc să fiu la 6 acas…dacă nu va fi traficul de ieri.

  2. abia astept concertul .piticul meu tacanit vrea cu tot dinadinsul sa joace un rentz cu piticul tau alaturi de acel prieten invizibil. mai si tot joaca tontoruiul nelasandu-mi clipa de liniste .asa ca musai sa il aduc pe 23.numa unde si cam de pe la ce ora?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *