toamnaaaa!

vara s-a terminat! gata! bine ca s-a dus!! de azi voi putea sa respir lumina portocalie, ca voi simti cu tot sufletul prima ploaie, ca imi voi auzi prietenii plangandu-se de umezeli si de noroi si voi chicoti in sinea mea (si ei stiu) pentru ca da, asta astept de o vara intreaga. pentru ca toamna infloresc, eu nascuta primavara, si ma simt femeie dar Femeie. pentru ca toamna imi vin cele mai bune idei si ma eliberez de tot, pentru ca toamna e moment de curatenii in toate si de inceputuri. si e vremea si de zacusca de peste si de gogosari pt iarna si de ardei capia copti…si-mi place mirosul de verde si rosu si bun.

aseara am incheiat vara cu un concert la clubul taranului. oameni frumosi acolo, care pentru a cata oara au transformat clubul in sala de teatru. 80% dintre ei mi-au fost nemaivazuti pana aseara. sper sa-i revad si la concertele viitoare.

iata cateva poze facute de emilia aseara

try to be nice 🙂

5 Replies to “toamnaaaa!”

  1. Alina, toamna e minunata dar la sfarsitul ei e trist. Daca as stii ca as putea hiberna as fii fericita, daca as stii ca nu m-as strange ca o stafida in interiorul meu atunci cand gerul iernii si viscolul imi patrunde in oase, as sari bucuroasa. Dar dupa toamna vine iarna, iarna crizei. Sa-i rugam pe cei de sus sa ne ajute in hibernare, poate scapa si ei de cheltuielile pe care noi le facem si ne revenim din criza economica!!

  2. Ehe…şi ce frumos ai început toamna…şi eu alături de tine. Mulţumesc de muzichie, chitară, joacă, ironie, emoţie, mulţumesc pentru sentimentele pe care le-am trăit sâmbătă seara. La mai multe spectacole şi piese inteligente.

  3. esti minunata alina.nici nu-ti poti imagina cat de admir.toata lumea ma intreaba ce vreau sa ma fac cand ajung mare(adica peste vreo 6-7 ani).si eu le zic:vreau sa cant la chitara,ca ea,si le arat telefonul meu cu poza ta.Vreau sa fiu ca Alina Manole.
    [poate suna pompos,dar asa e]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *