se cauta potentiale Pitzi

O fi adresa mea de mail publica, dar in afara propunerilor de afaceri namibiene si a altor enormitati fraieritoare s-a intamplat sa primesc ieri un mail halucinant. uimirea mea intre amuzata si interzisa a inceput de la lista de nume carora le fusese trimis mesajul, enorma, aiurea etc…si care incepea sa spunem cu zuzzy.

E vorba de o campanie de recrutare. Si pana sa primesc mailul, eu chiar credeam ca o campanie de recrutat pitzi e mai usor de facut decat una pentru executive managers.

Dar iata despre ce e vorba in mailul cu pricina:

Cautam fete cu varste cuprinse intre18-25 de ani, care cel putin o data au fost catalogate de prieteni sau de membrii familiei ca fiind vulgare, salbatice, lipsite de feminitate, sau chiar violente, pentru a participa la cursurile primei Scoli de BUNE MANIERE din Romania, prin intermediul unui nou proiect tv, desfasurat in cadrul postului Prima tv

Deci se ia una bucata de fata vulgara, violenta si salbatica si se transforma in Pitzi. Ca pana la Doamna mai e un portofel, deci o alta emisiune cu burlaci sinistri cu bani care cauta…ma intelegeti..

In mail se specifica si numarul de telefon, dar cum cititorii mei nu-s in target prefer sa nu-l postez aici.

Pe de alta parte, interesanta este partea financiara a problemei. Fata vulgara, salbativa, lipsita de feminitate si violenta si dincolo de faptul ca e dusa la scoala de bune maniere e si platita pentru reprezentatia TV. Onorariul pentru fete este cuprins intre 200-700 de euro, plus premiul cel mare pe care il va lua castigatoarea.

eu acum am o singura intrebare: plata se face pe contract de drepturi de autor?!

5 Replies to “se cauta potentiale Pitzi”

  1. Intrebarea este excelenta de nota 10 plus,dar va trebui sa sstiu ca o adevarata HBO-hoasca batrana si obositoare ,care este raspunsul de la acesti oameni speciali? OK !

  2. Dau un sfat: cine vrea sa participe la un concurs si sa primeasca toti banii sa ceara sa li se faca o donatie. Presupun ca donatiile nu sunt impozitate. Sau…?

  3. Iti dai seama ce fel de om trebuie sa fi ca sa raspunzi la un astfel de email? Adica, sunt fete care desi nu sunt tocmai “domnisoare delicate”, cel putin au un orgoliu, nu se lauda cu asta. Asta inseamna ca raspunsurile vor veni de la doua categorii. Cele care sunt vulgare, violente, etc. si se mandresc cu asta si, cele care cred ca vor predomina. Cele care sunt doar vulgare, dar se vor da drept violente si etc. doar ca sa ajunga la emisiune si sa aiba acces la “celebritate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *