mailul de luni

uneori mi-e mila de Luni. e ca si cu Tom din desene animate. toata lumea chinuie Lunea pentru ca e prima din saptamana. ba ca “de ce-a venit?”, ba ca “ce aiurea e”, ba ca “e urata”…

pentru mine, de niste ani deja, lunea inseamna “mailul de luni”. locul unde nu esti judecat, in care spui orice se intampla sau simti. locul in care asculti si esti ascultat. “mailul de luni” a rezistat indiferent de canicula, ger, nevroze, satisfactii,  drumuri de viata. in ultimele 2 luni am avut ceva indoieli irationale si “mailul de luni” a fost lasat un pic in aer…stiu insa ca e parte din mine pe care o iubesc si la care nu vreau sa renunt niciodata.

azi e luni. cu mail de luni. cu luni lunatica

2 Replies to “mailul de luni”

  1. Ziua de luni cred ca e o zi a extremelor intr-un fel, adica pe de-o parte ai sanse sa pornesti in forta incat sa nici nu-ti prea dai seama ce ti s-a intamplat, sau, pe de-alta parte sa nu se prea intample nimic, sa fie sa zicem … cam ca o locomotiva cu aburi care se chinuie sa porneasca din gara cu o duzina de vagoane in spatele ei… Mie personal imi place prima varianta, desi e mai greu cu caldurile astea.
    In rest toate cele bune…

    1. calin, forta caniculei sa fie cu noi! :)) caci, da, e mult mai putin probabil prima varianta, desi e cea mai placuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *