ce-a mai fost si ceva noutati

mai intai, pe 1 iunie a fost piticului si nu prea am stiut ce sa-i iau si in cele din urma ziua s-a sfarsit prost, nici eu nu mai stiu de ce. miercuri am avut o stare ciudata dar macar am avut cu cine sa o impart, asa, cuminte, la o vorba mai lunga.
azi e bine si luminos, am primit vestea ca mai vine cineva la concertul de sambata (nu spui cine, dar urca pe scena).
sambata ( 5 iunie ) va fi zi lunga, voi fi prezenta si in Herastrau, la Gala Folk fara Varsta, pe la 6 si jumatate, unde se vor aduna multi dintre adolescentii frumosi care anul asta au participat in competitiile FFV din licee. Apoi, de la 10 seara, ne vom intalni la club pentru concertul mare. Dupa 2 luni de ne-cantat in Bucuresti am emotii maricele…(stiu, stiu, cand nu am eu emotii?!)
duminica e penultima emisiune din acest sezon de la radio lynx. avem invitati, stati pe receptie ca merita. ultima emisiune va fi pe 13 iunie si vom sta impreuna 2 ore, cu muzica si cu impresiile voastre dupa 8 luni de emisie continua.
azi am avut asa un soi de revelatie legata de faptul ca gata, a inceput vara. ne vom regasi destul de mult pe nisipuri, aproape de mare, cu muzica cu tot….acolo pana si ce nu se vede e altfel
pana atunci insa, Luna e in faza PatraTa sambata.

o parte dinntre partenerii si promotorii evenimentului sunt: Radio Guerilla, FolkblogForeverfolk, B24FUN, inconcert.ro, 4arte.ro, goingout, slagartop, hoinar muzical

le multumesc si celor care scriu pe bloguri personale si anunta concertul. va imbratisez cu drag

4 Replies to “ce-a mai fost si ceva noutati”

  1. Ai fost minunata aseara la concert! Ai cantat ingereste! Muzica ta mi-a atins toate corzile sufletului, ma facut sa evadez din singuratate si tristete si mi-a readus zambetul pe buze. Iti multumesc pentru ca existi si canti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *