recital in cadrul LicArt

pe 23 mai, asa cum am anuntat de vreo 2 saptamani, am fost invitata sa sustin un recital in cadrul Festivalului National de Arte pentru Liceeni, LicArt. Ajuns la cea de-a 9-a editie, festivalul (a carui desfasurare are loc in 2 zile, 22 si 23) permite elevilor de liceu sa se exprime liber prin poezie, fotografie si teatru. Cele mai bune creatii sunt premiate de un juriu de specialitate.
am norocul sa pot oferi la randul meu un premiu, asa ca mi-am petrecut mult pe site-ul licart studiind fie fotografii, fie creatii artistice. unele dintre ele depasesc cu mult varsta creatorilor, si asta ma incanta dintr-o perspectiva pe care o discut de o vreme cu o prietena: inca mai exista Romania noastra, cea fara manele, fara pitzi, fara greseli de exprimare, fara “vedete” cu creierul in poseta de firma.
sunt bucuroasa ca Adrian si Tudor au acceptat si ei sa-mi fie alaturi duminica, asa ca le vom oferi liceenilor din toata tara un mini-concert pe masura tineretii si motivului pentru care sunt in festival.

5 Replies to “recital in cadrul LicArt”

  1. Felicitări draga mea Alina, ţie şi celor doi colegi ai tăi, Ady şi Teddy! Aţi făcut un lucru frumos pentru acei tineri care chiar merită. Sunt convinsă că au apreciat gestul vostru, iar voi v-aţi simţit bine în mijlocul generaţiei tinere. Cu drag de voi!

  2. Am fost la LICART si vreau sa te felicit pentru recital si pentru muzica ta pe care am descoperit-o cu aceasta ocazie. Am ramas placut surprins de gestul tau de a oferi onorariul unui liceean in semn de apreciere pentru munca lui ! FELICITARI!!!

  3. Acum am dat si eu de blogul tau si de aceea vreau sa iti multumesc foarte mult pentru prezenta ta la LicArt! 🙂 Ai facut parte printre cei care au facut ca acest eveniment sa fie cu adevarat ceva special! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *