Natia asta nu stie sa-si vada de treaba

m-a pus naiba sa ma uit la stiri. asa am aflat ca yoghinii nu-s oameni. si m-au apucat dracii pentru ca natia asta are un nivel de toleranta aproape zero si ca media, care se revendica in sector “elevat”, comunica la un acelasi nivel.

esti angajat, contribuabil la gaurile de buget dar crezi in ceva ce nu intruneste majoritatea opiniilor? devii automat paria.  mai conteaza ca banii tai sunt lei sau euro pe care ii cheltui intr-o statiune precum Herculane, moarta si ingropata demult? neeeh! conteaza practica credintei tale, care, culmea, nici macar nu deranjeaza fonic precum fac manelele.  conteaza ca nu esti ca toti ceilalti, aia de spun ca-s crestini dar se duc la biserica de Paste doar pentru a lua lumina dupa care o taie grabiti catre cozonaci si vin. ba se mai si imping in tine, cel de inca mai stai sa asculti slujba. si te mai si injura, profund romaneste.

similar, putem extinde discutia la comunitatea gay, judecata din perspectiva comportamentului individual intim sexual si nu ca indivizi care muncesc, studiaza, fac audienta televiziunilor intolerabil de proaste,  consuma produse din reclame, si care, repet, ca e foarte important, contribuie la bugetul de stat. buget din care se achita pensii, alocatii pentru copii (surpriza, chiar si pentru acei copii ai caror parinti sunt homofobi)….

nu voi spune niciodata ca yoghinii sau persoanele gay sunt mai speciali in sensul bun al cuvantului. voi spune intotdeauna ca suntem oameni egali in drepturi. iar dreptul de a alege, credinte sau orientari sexuale, cata vreme nu deranjeaza pe Oricare Celalalt, ar trebui respectat.

Natia asta nu stie sa-si vada de treaba si de viata.

One Reply to “Natia asta nu stie sa-si vada de treaba”

  1. Am niste prieteni care sunt acolo zilele astea. Nu-ti pot spune ce oameni sunt, extraordinari, atat de echilibrati si mai tineri decat mine, desi e o diferenta de 12-14 ani intre mine si ei. Ce imi place cel mai mult la ei este ca niciodata in 3 ani, de cand ii cunosc, nu mi-au vorbit despre MISA sau chestii de genul; daca intreb, imi raspund, atat. Mi-e tare dor de ei saptamana asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *