Arad 2.0

imi pusesem ceasul sa sune la 4 si jumatate dimineata, asta pentru plecarea de vineri. un gest complet inutil pentru ca insomnia si-a facut efectul si am adormit la 4 si 18 minute. deci  dupa un somn de 12 minute a trebuit sa ma extrag din pat si sa deschid ochii cat sa ajung la masina. aveam drum de multe ore in fata si un concert in aceeasi seara. asa a inceput aventura Arad.

ca sa optimizam timpii de drum am facut ce n-am facut eu prea des pe motiv ca exista benzinarii: pachetel cu mancare, a la carte, pentru fiecare dintre baieti. plus dulce. plus mere, care nu au avut succes.  si asa a inceput un drum lung, cu ploi torentiale, tir-uri culcate pe dreapta si soferi dusi cu capul, drum la capatul caruia, fix in momentul in care am ajuns la hotel, mi s-a facut, evident, rau.  dupa 7 nurofene in intervalul 2-7 mi-am linistit durerile de toate cele si am inceput, in sfarsit, sa respir aer de festival.

de pe folkblog citisem ca prima seara a fost cuminte, cu public “rasfirat”. a doua seara insa a fost “condensata”, cu public mult, distribuit in toate locurile posibile din spatiul de club. adica si pe scari, si la balcon, si in spate, si pe laterale. cum scena era intr-un relativ centru, contactul vizual cu cel din laterale-spate a fost un pic limitat, noroc ca la ce microfon am pot sa cant din oricare parte a lui, ca tot capteaza vocea…si iata cum ma mai intorceam ca sa-i vad pe cei care venisera in seara cu pricina sa asculte folk.

recitalul nostru a durat 30 si ceva de minute, era seara cu multi invitati. m-am bucurat pe dinauntru ca un plod vazand ca piesele nu sunt necunoscute. si ca au fost si prieteni invizibili si pitici si indragostiti frumosi in sala, care au dansat si cantat impreuna cu noi. am avut bucuria sa vad si prieteni de la timisoara veniti special pentru noi chiar daca a doua zi aveau de muncit. am avut bucuria sa o vad si pe emilia de bucuresti 🙂 cu alina si maggie de la folkblog intalnirea a fost scurta: pupat si bucurat (cu ocazia festivalului de la arad se face fix 1 an de cand ne-am cunoscut efectiv si de atunci am trecut oarecum prin multe, mi-ar fi placut sa fie si mirage si cantafabule, ca sa fie intalinrea de anul trecut full house). le multumesc celor care au cumparat albume…ca asta e semn clar ca cel putin o piesa din cele cantate a fost pe gustul lor.

din pacate, dupa recital, cand s-a dus si efectul celui de-al 8-lea nurofen, am decis sa ajung la hotel, sa ducem instrumente si sa mancam ceva…si pe urma n-am mai iesit din camera. i-am ‘trimis” pe baieti ca reprezentanti la after party si m-am culcat frumos devreme…evident ca un pic frustrata ca nu particip la continuarea serii….

a doua zi ne-am rasfatat cu o plimbare scurta prin arad. am vazut o sala de teatru de vara absolut superba, care m-a dus cu gandul la multe lucruri care se pot face acolo…cladire veche, cu pereti inalti, de un farmec uluitor. ..data viitoare cand mergem in Arad sper sa aducem tot proiectul luna patrata, adica formula cu contrabas si trompeta…

drumul de intoarcere a fost mai greu decat la dus. tir-uri mult prea multe, primii 50 de km facuti in 2 ore.  plus meciul fetelor de la oltchim…si doar 2 pauze scurte, cat sa ne dezmortim. bucurestiul a insemnat inca 1 ora pana am ajuns acasa, pentru ca aglomeratia de sambata seara nu se compara cu nimic…

acum ma pregatesc de emisiune. astazi prezint un album nou si punem muzica pe gustul vremii. si la voi ploua?!

multumesc pentru foto, preluata de pe pagina folkblog.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *