varza, dementa si karaoke

unele zile sunt varza. de vreme, de ploaie, de dureri de cap, de comunicare. pe alocuri mai vine cate o picatura de zambet din ala dement.

dar sa exemplificam

varza: luam o zi oarecare si o situatie absolut banala. toate-s calme, toate-s frumoase. la tine-n port, cum ar veni. da’ cum apele curgatoare sunt pe sistemul vaselor comunicante (asa imi amintesc eu de la geografie), se intampla o furtuna puternica intr-un rau de mai prin munti. si te trezesti, in linistea portului tau muntenesc ca vine peste tine valu’. initial nu-l intelegi. pe urma te suna meteorologii si te avertizeaza. numai ca avertismentul vine dupa ce esti inundat si ud pana la piele.  acum ce sa faci? sa te bucuri ca ai o explicatie sau sa te muti frumusel intr-o alta zona? (sunt buna la parabole, ce mai!)

dementa: duminica am plecat mai devreme spre radio. si cum ma plimbam agale spre metrou, din fata mea vad o femeie cu un copil de cateva luni in carucior. femeia respectiva desface un redbull si soarbe din ele cu sete, stand pe loc. eu ma blochez si cu siguranta ma uit dement. de ras, de faza, de posibil spot, de soare de orice. trec dintr-un pas pe langa si aud in spatele meu, cu un oftat “o sa vezi tu!”. 🙂 no comment

un mic update la MAYAton: seria concertelor continua azi, maine si miercuri. aseara a fost super si o spun altii, nu doar eu, ca cica as fi subiectiva. dupa concertul lor de aseara seara in Iron a continuat cu karaoke. si ne-au facut-o, mie si lui Calian! vorba dj-ului “alina si myshu…something stupid!!” (adica am cantat something stupid like I love you) :))

2 Replies to “varza, dementa si karaoke”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *