unii oameni…

unii Oameni sterg din tine tot ce ne-oamenii lasa ca urma in ceea ce ai mai naiv. adica sterg uratul si-l remodeleaza. in unele zile, mi-e drag de dumnezeu ca imi aduce in cale astfel de Oameni. pe unii ii citesc, pe altii ii imbratisez, pe inca altii ii ascult doar. si ma fac mica, asa, cat un bob de grau si ma las udata de Frumos ca doar oi inflori si eu la un moment dat. sa ploua cu Bun, dragilor, ca de pestilential m-am saturat, se simte si dincolo de hainele imparatului.

dupa aceasta introducere scrisa ieri, sub impresia puternica lasata de Adrian Berinde, invitatul emisiunii mele de la lynx, continui cu una -alta despre saptamana ce-a inceput. azi e auditie cu public a noului album chilian, joi va fi concert zoia la jukebox. trupa noastra se pune pe repetat miercuri, nu de alta, dar saptamana viitoare plecam pdin bucuresti. o prima oprire va fi la suceava, pe 23 aprilie, “la fierarie”…loc cu povesti si atmosfera,  loc pe care il stiu de acum 1 an cand am plecat in turneul de album luna patrata.

in rest… cred ca ma voi apuca de voodoo, pentru ca niste minunati clienti de firma nu platesc de vreo 2 luni datoriile si asta da lucrurile toate peste cap, apoi ma voi obisnui suficient de mult cu vremea incat sa ies din casa si sa ma plimb un pic la aer, apoi voi scrie cate ceva si voi citi, pentru ca e undeva acolo o sete despre care am tot scris.

sa aveti o saptamana frumoasa in detaliu

One Reply to “unii oameni…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *