sugar free

dupa cautari indelungate am schimbat template-ul de blog. mecanismul de decizie a fost, desigur, complex, dar alegerea efectiva a stat sub semnul infantilismului. cu alte cuvinte, dupa ce am testat ceva zeci de template-uri, de un anumit tip tehnic, l-am ales pe cel care nu se deosebea cu nimic de altele, dar care se numea “manolya”. daca nu ar fi fost denumirea, cu siguranta ar mai fi durat 6 luni pana as fi gasit “the one”, cel mai perfect dintre template-uri etc.
va mai dura un pic pana il pun la punct, cu tot soiul de plugin-uri si widget-uri. in plus, se regandeste partea de bannere. pe principiul unor parteneriate serioase. detalii la cine-ntreaba.
pana atunci insa, ca sa nu spuneti ca nu comunic nimic nou, iata: stiti casa al carei zid s-a prabusit? cea de pe calea mosilor? langa ea e clubul crossroads, care n-a patit nimic. mai mult, vineri organizeaza concert sugar free. cu bobi si bobo. “fara zahar” adica. un shot “cu zahar” e din partea casei. fiind vineri, asta inseamna si relaxare dupa munca de dupa paste de dupa minivacanta de dupa…toate. concertul e doar inceputul unei seri de vineri cu aer conditionat, din alea de scot fum, plus muzica live si apoi dans. la 9 seara incepe distractia. ma vedeti pe acolo printre altele si pentru ca nu prea-s concerte in alte parti.

2 Replies to “sugar free”

  1. tare partea cu “casa al carei zid s-a prabusit”… ma tot contrazic cu o prietena care casa e nr 106… am zis pana la urma ca ne lamurim vineri seara… eu, conform logicii de numerotare a caselor, sustin ca e la vreo 3 case de Crossroads :), ea zicea ca e prima de langa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *