paralele

cititul in paralel nu face bine, cu exceptia momentelor cand distanta intre paralele e de o zi 🙂 am  primit ieri volumul 3 din “tunele”. inclinatia mea spre literatura fantastica vine de undeva din adolescenta, dar s-a accentuat in ultimii ani. e un mod de spalare de creieri, necesara mai ales la final de saptamana (exceptie face terry pratchet, al carui stil este cuceritor dincolo de scenariul cartilor). revenind la “tunele”, m-am bucurat ca un plod, am pus mana pe carte si nu i-am mai dat drumul pana spre dimineata, cand am terminat-o de citit. azi m-am intors un pic la laure adler, am mai scris despre cartulie.

am avut repetitie azi. si pe adi si pe teddy ii iubesc de-a dreptul dupa cate vreo piesa care iese nu doar foarte bine (ca pentru asta nu ne-ar trebui repetitii…hehe, ce ma laud!), dar care iese…bestial! cu stare, cu improvizatie, cu de toate…primii ascultatori de piese noi vor fi cei care vor dori sa vina la Iasi si la Suceava.

vremea e faina azi, cu nor sau fara nor. a! ieri a fost prima zi fara nicio umbra…prima dupa cateva luni bune. au curs toate si imi doresc sa se repete asta macar o data pe saptamana.  ca stare, ca vesti, ca energie. in plus..de cand nu ati mai gasit in cutia postala o scrisoare de la un prieten, scrisa de mana? 🙂 senzatia este extraordinara!

maine, duminica adica, de la 4, ne rasfatam cu MAYA la Lynx. MISHU anunta pe site-ul lui si o surpriza si o exclusivitate pentru emisiunea de maine. Detaliile aici, e vorba de 2 piese nou-noute!!

2 Replies to “paralele”

  1. mai sunt cateva minute 😀 astept cu nerabdare sa inceapa emisiunea.
    mi-ar fi placut sa vin la bucuresti zilele trecute si sa prind MAYAton-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *