evenimente in martie

cu baba sau fara baba, martie a inceput in forta friguroasa. nimic surprinzator. noroc ca tarabele cu martisoare au folii si panze de protectie impotriva ploii. azi am facut exercitiul ‘kitsch’ : care este cel mai kitsch martisor din toata zona. a fost gasit. am fost obligata sa-l port vreme de 1 ora 😀 dupa care l-am primit pe cel frumos.

in martie sunt cel putin 3 evenimente la care vreau sa ajung

primul e Jojo Mayer, pe 18 martie. electro-jazz de marca superioara.

tot primul, dar folk-istic, e concertul grupului Cantos de maine din Crossroads. cine i-a auzit o data, stie de ce Mihai si Codruta dau o dependenta de Frumos si Poezie mai cu schepsis decat alti tineri artisti. nu oricine il poate canta pe Nichita fara sa devina anost.

al doilea (nu mai numarati standard, va rog) e al meu pe 20 martie. pe 13 martie!!(:D glumeam la faza cu “vreau sa ajung”…asa a iesit!). cu putin noroc vom incheia concertul o data cu trecerea in ziua de nastere a subsemnatei. asta nu se mai poate, doar daca ramanem o saptamana la club 😀 tot la clubul taranului ne vom reintalni si , fiind sambata, tot mai tarziu, asa, pe la 10….

in curand se va implini si 1 an de Luna patrata (despre asta voi scrie mai aproape de eveniment ). intre timp “luna” e pe guerilla si ascultatorii de guerilla pot sa o voteze

(si acum ma “mananca” rau sa scriu despre vizita in zonele calamitate a primului ministru. si iarasi ma iau de consilieri! ori sunt idioti, ori nu e ideea lor, insa….a-l vedea pe Boc impartind frezii doamnelor carora le fuge pamantul de sub picioare la propriu din cauza apelor…este cea mai proasta idee ever!… )

5 Replies to “evenimente in martie”

 1. :)) Si doamnele erau fericite ca’l pupa pe Boc, pupa’l’ar pe chelie :))

  Despre Luna si Guerrilla.., mah, e foarte tare spotul.., ca zic aia de tine “si A.M. cu piesa Luna Patrata” si se aude “sunt o nebuuuuunnnaaaaa” :)) Am rams tot traseul de la mine de’acasa pana la Foisor intr’o dimineata pe tema asta :))

  La multi ani Alina, a venit Primavara ;):)

  1. fiecare cu piticul ei, vorba cantecului 🙂
   cat despre luna pe guerilla lucrurile s-au intamplat… “pe neasteptate” 🙂

 2. Mersi…din suflet!

  …primavara…martisor…

  “Ceea ce se poate vorbi
  ar trebui sa se poata si canta,
  iar ceea ce infloreste
  poate sa fie cu totul altceva decat o floare.”

  Nichita

  1. saricico…intre timp s-a modificat un pic programul 🙁 concertul va fi pe 13 martie, tot sambata si tot acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *