confirmari

[singlepic id=113 w=320 h=240 float=left]mai intai de toate, emisiunea “luna patrata” de la radio lynx de duminica aceasta ii va aduce in studio pe Tatiana si Marius Ojog sau Fox Studis. i-am mai anuntat acum vreo cateva saptamani, dar atunci a nins atata de tare ca n-au putut sa iasa din oras si sa porneasca spre bucuresti. acum , stiu, iarasi ninge. dar mi-au promis ca vin, precum ana lui manole 🙂 eu de-abia ii astept, sa-i ascult de la 1 metru distanta si sa nu-mi mai trebuiasca nimic altceva (daca nu ati vazut inca emisiunea cu Paul Arva si Lucian Darie, inregistrarea e pe site-ul de la radio lynx, aceea e inca o emisiune superba cu folk tanar)

urma sa confirm o emisiune tv: sambata 13 martie, la ora 19:30 pe TVR3 si in reluare pe 15 martie la TVR International ne puteti vedea, pe mine si pe Adi cantand. ma veti vedea si vorbind un pic pe teme diverse 🙂 sunt foarte foarte foarte incantata de faptul ca o voi cunoaste pe Liana Stanciu, ale carei emisiuni de radio de pe vremea Contact m-au cucerit pentru orice a urmat dupa.

miercuri vom fi la Neatza cu Razvan si Dani, daca nu va treziti asa de dimineata sau sunteti in metrou la vremea cand intram in studio, sper sa primim inregistrarea momentului.

mai confirm o data data finala de concert, asta pentru ca v-am bulversat un picut: da, e sambata, 20 martie si e la Clubul Taranului. partenerii concertului sunt cei oarecum traditionali: Radio Guerilla, Radio Lynx,inconcert.ro, 4arte.ro, mixul de cultura, folkblog, foreverfolk, bestmusic, muzicabuna.

cu 2 zile inainte, pe 18 martie, e concert Jojo Mayer! Yupiii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *