NERVE

daca in haosul zilei de azi aveam o nevoie de vesti bune, cel putin una am primit de la radio guerilla. intermediarul a fost un amic care naviga prin site-ul radio-ului. nu am emoticon de biiiig smile 🙂 transmit multumirile mele in eter…sau in Fm

vorbeam de un proiect super muzical care nu e al meu. desi e si al meu intr-un fel. organizam (minunata firma adica) un eveniment reverse music, d’n’b, electro-jazz cu ….atentieee…..JOJO MAYER & NERVE – Prohibited Beats

pentru cine nu-l stie (eu am sapat, dar nu mult) omul asta e cel mai bun si original tobosar din lume in momentul asta. nu acum 20 de ani.  proiectul NERVE are 4 oameni care…mai pe limbi nesofisticate, creeaza sunete de tip electro pe instrumente acustice. mostre gasitit cu tona pe youtube.  apoi vine mixul de jazz si mai ales, improvizatia. omul nu are 2 concerte la fel. se “acordeaza” la public si canta dupa cum ii vine. daca sunteti nefamiliarizati cu muzica electro, d’n’b…don’t worry. ceea ce face Jojo Mayer e Muzica. si e de ascultat si de simtit si de toate alea.

pe 18 martie, in Silver Church, NERVE. de la 20:00 se intra in sala. datele si info mai lung pe www.eventim.ro

va invit cu tot dragul ca e prea mishto!

acum revin la haos. din casa. dodo e in stare de soc. se preface ca doarme. daca nu era stresat, ar fi dormit tun

3 Replies to “NERVE”

  1. deci ti-am zis ca ma reapuc de guerilla cu ocazia asta prin urmare tocma’ te’am auzit :d . in rest, misto de tot cetateanii (pacat de data concertului 🙁 ) si-ti urez mutat usor si fara stressuri, te-am pupat !

    ps : poti sa-ti instalezi un plugin de emoticons ca sa te razi mai bine si pe blog ! ii zice : Yahoo Messenger Emoticons, parca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *