intre “musai” si “must”

[singlepic id=112 w=320 h=240 float=left]nu vi se pare ca “musai” din romana seamana al naibii de bine cu “must”-ul din engleza? ca au un “ceva” comun?
asta e intrebarea zilei.

un update la ce s-a mai intamplat:

un proiect care suna al naibii de bine se contureaza frumos si in curand il voi publica si aici. nu e vorba de muzica mea, ci de un concert absolut bestial si un concept de muzica ce zguduie orice repere. le-a daramat deja pe multe la New York. dar voi mai vorbi despre asta.

emisiunea de duminica l-a adus pe Victor Socaciu in studio prin intermediul telefonului (prima zi cu nameti in Bucuresti e intotdeauna cea mai crunta). si nu, nu a fost un interviu, ci o stare de povestire la care au contribuit si cei de pe chat, vreme de 2 ore. am inregistrat cele mai mari audiente cu aceasta ocazie. pentru duminica viitoare avem din nou invitat. si pentru peste doua duminici. asa ca va astept si datile viitoare la Radio Lynx.

concertul aniversar Za’Duff – 5 ani a fost unul dintre cele mai bune concerte ale trupei din ultima vreme. stilul mai agresiv, mai rock, mai atent la detalii, mai elaborat. 4 oameni care conteaza, asta e cert, in ecuatia rock-ului nou.

concertul lunii a fost sub semnul codului portocaliu. si eu cu o stare de emotivitate mult mai mare decat de obicei. dar imi revin. ma bucur ca au placut piesele nou-noute. mai ales piesa marii de vama veche (inca nu are titlu definitiv). o mai cant, promit.

muntii de zapada printre care am vaslit azi mi-au adus aminte de iernile copilariei. cele mari. nu imi displace vremea decat din perspectiva frigului si a treburilor pe care le am si care sunt destul de presante. in rest…e frumos. iar o plimbare la 12 noaptea intr-o ninsoare absolut superba nu poate decat sa completeze tabloul.  la vara voi inrama plimbarea, cand vor fi 40 de grd la umbra

s-a anuntat programul (mai nou) festivalului Folk Maraton de la Sala palatului. voi avea recital sambata. probabil tot atunci se vor anunta si castigatorii, oricum astept cu mare curiozitate regulamentul. va fi diferit de ceea ce se intampla in competitiile de gen de pana acum? vom vedea! din pacate sau din fericire pentru viitorii concurenti,  scena Salii palatului e imensa si va crea emotii suplimentare, asa ca dragilor pregatiti-va psihic.

multumesc celor care mi-au trimis fotografii si filmari de la concertul de sambata. voi cauta o aplicatie care sa-mi permita sa pun fotografii decent.

a! legat de titlu: nimic nu trebuie! 🙂

4 Replies to “intre “musai” si “must””

  1. Ce dor imi e de Vama Veche, de mare! Asta e dorul meu mare, tot anul il car dupa mine si cand ajung, in sfarsit, la mare imi vine sa ma inec, doar sa ma umplu mai bine de ea; sa-mi ajunga tot anul. 🙂 P.S. n-am tendinte sinucigase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *