caci de cand nu ne-am citit…

multa vreme a durat (rima a fost si ea in service). cu laptoapa recuperata dupa 2 saptamani ma declar un om ceva mai intreg. caci singura parola de netinutminte era cea de blog. salvata pe laptoapa. de unde pauza de scris.

in 2 saptamani au fost multicele. unele dragutze, altele superbe. alea rele s-au refugiat in vise dupa insomniile de care nu ma mai mir nici eu.

cea mai recenta aventura tine de concertul “cantece de semineu” al lui nicu alifantis. dupa 2 ore de muzica intr-o formula noua si foarte pe gustul meu, cu concentrare si miraj, imi doresc sa repet prezenta la concert si in data de 19 aprilie.  a fost un spectacol greu, greu pentru artist, incarcat pentru public. nu prea a resirat multa lume. iar imblanzirea noului prin vechi, joc gandit pentru memoria afectiva a celor prezenti, mi s-a parut super.

sper ca ati cumparat albumul. cantecul meu preferat este “cantec de somn”, care ma emotioneaza pana la adancirea in amintiri. e cantecul de leagan care – abia acum imi dau seama – mi-a lipsit. frumos tare, dragii mei.

gata. ma asez pe indelete pe citit mailuri si comentarii primite aici si pe care de-abia azi am putut sa le aprob.

a! va anunt si primul concert cu Luna pentru anul asta: sambata, 6 februarie, clubul taranului (stiu, e in ziua cu chris rea…). pentru cine nu a prins bilet (asa, ca mine), va astept la un vin fiert buuun-bun

3 Replies to “caci de cand nu ne-am citit…”

  1. incepusem sa-mi fac griji:)
    da, am cumparat albumul, multumita anuntului tau de la radio
    melodiile mele preferate sunt: cantec de somn, cantec de victorie si cantec de leagan:P

  2. Vali Racila mi-a spus odata: cine vrea sa mearga la Chris Rea, va merge acolo si cine vrea sa o asculte pe Alina Manole, o va asculta pe Alina Manole. Deci, chiar nu cred ca toata lumea e fan Chris Rea, asa ca vei avea o multime de oameni langa tine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *