Cu drag, dupa lansare

[singlepic id=90 w=320 h=240 float=left]va multumesc tuturor. celor prezenti in seara de vineri la lansare, celor care mi-au dat mesaje de felicitare si de incurajare (stiau ei ce stiau), celor care au cantat cu mine (inclusiv celui mai mic dintre fani), celor pe care i-am simtit cu tot sufletul langa mine. Prietenilor adica.

va multumesc tuturor celor care m-ati sprijinit in acest an muzical plin, prieteni sau parteneri media (desi splitarea nu e necesara): jurnalul national, hotnews, port.ro, muzicabuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, 4arte.ro, mixuldecultura.ro, psihologul muzical – Andrei Partos, Teodora Ionescu (Radio Bucuresti), Liviu Zamora (Radio Romania Actualitati), Titus Andrei (Slagar Top Rock, Radio Romania Actualitati) , Radio Lynx (Alex Ciochia), 7seri, b24fun, folkblog, foreverfolk, revista Popcorn

va multumesc celor care mi-ati facut surprize, celor care mi-ati daruit flori, celor care v-ati gandit la canuta in care-mi beau ceaiul sau la gatul meu care trebuie protejat, va multumesc voua, celor care m-ati ajutat la propriu in multe concerte la categoria detalii administrative (bilete, cd-uri, apa, emotii colaterale)

va multumesc voua, baietii langa care mi-am lansat luna patrata, care ati ramas langa mine, in diferite formule: Adrian, Teddy, Dragos, Dan.[singlepic id=91 w=320 h=240 float=center]

va multumesc voua, celor care organizati evenimente folk si care ati inteles ca muzica lunii patrate merita.

multumesc Tudor pentru detaliile tehnice si de organizare ale concertelor mele din tot anul 2009 si care m-au dus in atat de multe orase si la atat de multe evenimente.

va multumesc voua, platitorilor de bilete, care intelegeti sa respectati munca pe care am depus-o pentru voi la fiecare concert, repetitiile, deplasarile, orele petrecute in masina mii de km. am incercat sa va oferim tot ce putem oferi si ceva mai mult. si crestem.

multumesc si celor care ati contestat fiecare pas pe care l-am facut anul acesta. fara voi, e cert, nu as fi avut dureri de stomac…dar cert e ca datorita voua am avut vointa si mai puternica de a investi tot ce am in Oamenii care vin la concertele mele.  ei sunt cei care merita respectul meu si ma inclin in fata lor.

multumesc si la multi ani Nicu Alifantis

multumesc Andrei Partos pentru post-lansarea din cadrul emisiunii Psihologul Muzical. pentru cei care nu stiu, Andrei Partos m-a invitat vineri noapte si am stat la povesti 2 ore, despre albumul “Cu drag” si despre cadouri de Mos.

am avut o incheiere, din punctul meu de vedere perfecta, pentru anul muzical 2009

sa fiti sanatosi, frumosi pe dinauntru, intelegatori si buni, cu judecati mai putin aspre fata de cei din jur si corecte fata de voi insiva

pana la finalul de an nu voi mai anunta concerte, dar cu siguranta voi mai scrie ce imi mai trece prin cap. intru in vacanta (nu si de la muncile obligatorii). daca am uitat pe cineva…iertare…sunteti toti in sufletul meu [singlepic id=92 w=320 h=240 float=left]

p.s. poze, are cineva? multumesc, emilia pentru cele pe care, iata, le-am adaugat aici 🙂

4 Replies to “Cu drag, dupa lansare”

  1. Si mai multe felicitari ardelenesti, Alina! Felicitari si mie deoarece trec la capitolul “Mari realizari” in 2009 faptul ca te-am descoperit :)Vacanta placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *