piticul cu caciula rosie

dupa o seara cu palpitati multiple, mi-am revenit si m-am reapucat de munca. ce se va intampla pe 4 decembrie e mai mult decat un concert, e inca un pitic (de fapt acelasi, dar cu caciula rosie) care m-a luat la discutii intr-o zi si mi-a spus “ok, e vremea sa vorbim serios”. atat de serios am vorbit noi doi incat…ne-a pufnit rasul, am tzopait ca dementii prin casa, ne-am amuzat copios de ce va urma (el a si chicotit in barba la un moment dat, dar nu spun de ce) si…gata! ne-am asezat la munca.

ce va iesi…aflati zilele astea…azi sau maine. pigulim scame de pe catifea si mai dureaza 🙂

in alta ordine de idei, pana la concertul mare din 4 decembrie de la Clubul Taranului (ora 21:00), va mai fi unul mic si de suflet la Centrul Comunitar Evreiesc. Vom fi prezenti acolo pe data de 28.11 (sambata, si sper ca toate tehnicele sa fie in regula) in formula noastra de trio, intr-un recital de 15 minute. Scopul evenimentului la care vor participa si Maia Morgenstern si A.G. Weinberger este acela de a strage fonduri pentru o fatuca frumoasa ca un inger

One Reply to “piticul cu caciula rosie”

  1. Buna Alina,

    ma pregatesc sa-l intalnesc pe piticul cu caciula rosie in decembrie, dar pana atunci cu siguranta vin sa particip la actiunea de caritate si sper sa aduc si cativa prieteni cu mine.
    Ne vedem sambata.
    Vali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *