miercuri…

azi a fost o zi de cacao. raceala ajusese in a 11-a zi. si m-am simtit ca in prima. adica rau. voce aproape de zero, durere in gat.  repetitia a iesit prost, fiecare gura de aer inghitita m-a facut sa tusesc.  am cantat in gand.  acasa… o portie de plans neasteptata pe chestia asta. cred ca astept prea mult braila, am ceva amintiri legate de anul in care acolo am mers in concurs, acum ma intorc cu un recital. imi voi aduna toate resursele cu putinta ca sa pot canta, asta cu siguranta…. dar ma enerveaza rau de tot neputinta pe care mi-o da boala de o vreme incoace.

aveti grija de voi. nici raceala nu mai e ce-a fost

8 Replies to “miercuri…”

  1. azi n-a fost joi? ca dupa ce am citit titlul nu mai eram prea sigura…
    11 zile de raceala suna groaznic… Multa sanatate si succes la Braila!

  2. Stai linistita, o sa-ti treaca! Racelile trec destul de repede, daca nu le chinui. Cum spunea un medic: daca stai calm, trece in 7 zile, dar daca o chinui, trece intr-o saptamana! 😀

  3. a fost miercuri, a fost joi, nu mai conteaza. alina a fost la braila si a fost magnific. sincer sa fiu nu mai auzisem pana acum de alina manole dar de azi incolo sunt un fan al ei. lumea din sala a aplaudat frenetic fiecare melodie, ne-am bucurat ca nu suntem singurii care avem prieteni invizibili sau pitici pe creier si de azi ne dorim o casatorie in stil iatlian. iar ei ii dorim o cariera cat mai lunga si o mai asteptam la braila. multumim!!

  4. Servus iubita,si io mi-s racita…si tocmai azi de ziua numelui si tocmai maine…de ziua mea!!!asta e..ma tratez cu grija,ai grija si tu de tine.

    1. draga mea, sa-mi traiesti, sper ca ai primit mesajul meu de multi ani frumosi. si asa cum ti-am urat si in scrisul telefonic “cel putin 30 de ani fara gripa!” 🙂 asta pe langa bucurie si iubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *